Cases d’Alta Eficiència Energètica, materials d’alta tecnologia i una excel·lent relació qualitat-preu.

A Papik Cases Passives estem especialitzats en les construccions d’alta eficiència energètica i de gran resistència tèrmica.

Hem desenvolupat un innovador sistema constructiu que millora el sistema americà d’entramat lleuger. És un sistema ràpid i la seva versatilitat permet que es pugui aplicar a la construcció de qualsevol tipus de llar unifamiliar, loft, ampliació o remunta, sempre complint amb tota la normativa vigent.

Cases a mida

 • Explica’ns quin és el teu projecte i el durem a terme. O bé, deixa’t assessorar pel nostre equip d’experts professionals.
  El lema que ens defineix és “del teu cap a les nostres mans”, perquè dissenyem i fabriquem allò que el client desitja personalitzant cada element.

  Per a nosaltres cada projecte és únic i mereix la màxima cura amb els detalls i els acabats.
  Amb Papik Cases Passives tindràs la casa que somies i, a més a més, serà eficient, sostenible, de gran confort i saludable.

 • Papik Cases Passives - Cases
 • Papik Cases Passives - Cases
 • Papik Cases Passives - Cases

Característiques

 • Màxima personalització
  Els interiors i els exteriors són personalitzables. També ho és el nivell d’acabats de tot l’habitatge.
  Eficiència energètica
  Construïm cada casa per a que generi una demanda mínima d’energia.
  L’aïllament tèrmic és clau per aconseguir un confort climàtic i evitar la pèrdua de temperatura. Les nostres construccions tenen un aïllament màxim. La transmissió tèrmica és de U 0,16 W/m2K (segons la normativa de la CTE, la U màxima ha de ser de 0,53 W/m2K).
  Aïllament acústic
  Gràcies a la qualitat dels tancaments, portes i finestres, s’aconsegueix també un aïllament acústic superior al d’un habitatge normal.
  Hipotecable
  Les nostres construccions tenen les mateixes condicions per ser hipotecades que qualsevol altra llar.
  Durabilitat
  El nostre sistema constructiu basat en la fusta i en materials d’alta qualitat asseguren una alta durabilitat, pel fet que no queda res directament en contacte amb l’exterior.
  Excel·lent relació qualitat-preu
  El preu de les nostres construccions és de 1.000 euros/m2 aproximadament. Aquest preu inclou tots els acabats de la casa (bany, cuina, plaques solars,…).
  Rapidesa
  El temps de construcció és de 4 mesos. Aproximadament, 60 dies per a la prefabricació en taller i 60 dies més per a la construcció sobre el terreny.
  Sostenibilitat
  El nostre principal material és la fusta. La fusta és un material reciclable, biodegradable, ecològic, no tòxic i tecnològicament avançat. Aquest material ens apassiona. A Papik Cases Passives només treballem amb proveïdors de fusta que tinguin el certificat d’Aforestació Sostenible, és a dir, que planten un arbre per cadascun dels que talen.
 • Salón con cristalera, plantas y suelo y ventanas en madera

Garantia

 • La construcció compleix la normativa fixada pel Codi Tècnic d’Edificació (CTE) i, per tant, la garantia que oferim inclou:

  • 10 anys de garantia per a les estructures.
  • 3 anys de garantia per a les instal·lacions i resta de materials.
  • 1 any de servei postvenda pels acabats.
 • Detalle de pared con madera
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions