• gener

    21

    2014
  • 329
  • 0
Presentació de la sisena Conferència Espanyola Passivhaus – 6CEPH

Presentació de la sisena Conferència Espanyola Passivhaus – 6CEPH

La Plataforma d’Edificació Passivhaus ( PEP ) organitza múltiples actes arreu del territori amb la voluntat de difondre l’estàndard Passivhaus i dinamitzar la indústria del sector de la construcció d’alta eficiència energètica . Reunions periòdiques , visites d’obra , jornades de portes obertes i altres actes relacionats .

Però hi ha una data a l’any en què la PEP organitza la conferència espanyola sobre Passivhaus ( CEPH ) que tracta d’unir a tots els actors del sector , des d’arquitectes fins constructors , consultores energètiques o fabricants de materials per a la construcció . En Papik Cases passives som socis de la Plataforma d’Edificació Passivhaus i des de fa quatre anys vam participar en les diferents activitats que organitza . En aquesta ocasió ens reservem les dates 20 i 21 de novembre de 2014 per assistir a la conferència que es farà a Madrid i que tindrà tres blocs centrats en la rehabilitació energètica , la seva adaptació al clima mediterrani i la viabilitat de la posada en el mercat .

  • El primer bloc , el bloc tècnic Estarà centrat en l’estàndard Passivhaus i la rehabilitació , endinsant-se en projecte EuroPhit i la certificació EnerPHi . També oferirà solucions a com s’adapta estàndard Passivhaus al clima d’estius càlids , mostrant la teoria i la seva pràctica .

  • El segon bloc, el bloc de mercat s’endinsarà en els aspectes econòmic – financers d’aquest tipus d’edificació , fins ara poc abordats a Espanya , mostrant com un ECCN pot ia ser construït amb total garantia per a promotors i compradors .

  • El tercer bloc, el bloc divulgatiu , pensat per a un públic més ampli , explicarà què és Passivhaus , com es viu i es treballa en un edifici passiu , identificant els punts ” clau ” per aconseguir el estàndard en una obra nova o rehabilitació .

Us animem a tots a reservar- aquestes dates i trobar allà .

Us hi esperem!

Via : PEP

DEIXA UN COMENTARI

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

CALCULA EL COST

Vols saber que costaria la teva casa passiva?

CALCULAR
Darrers articles
Els més llegits
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions