Papik Cases Passives

Papik Cases Passives és una empresa de construcció fundada el 1994, amb seu a Sant Cugat del Vallès i un taller de fabricació pròpia a Castellbell i el Vilar (Manresa). Som un equip de fusters catalans amb gran experiència al sector de la construcció i un esperit d’innovació constant.
Estem especialitzats en la construcció d’alta eficiència energètica. Treballem amb un sistema constructiu propi, basat en un sistema americà d’entramat lleuger que gràcies a la nostra recerca en I+D anem adaptant a les noves tècniques i materials, aconseguint millorar i garantir la millor qualitat possible en cada moment. És un sistema ràpid i molt versàtil i és aplicable a la construcció de qualsevol tipus de vivenda unifamiliar, loft, ampliació o remunta. La presentació oficial d’aquest sistema constructiu va ser a la fira de Construmat l’any 2009, a on més de 5500 visites en 6 dies vàrem confirmar el millor de tots els pronòstics, ja que els propis arquitectes ens felicitaven per l’enginy del sistema constructiu, que sense ser massa car, aconseguia les millors qualificacions tècniques gràcies als materials utilitzats.

 • Estem al dia de les novetats i tendències actuals i futures del sector
 • Especialistes en passivhaus: minim consum energètic amb màxim confort
 • Col·laborem amb el millor equip d’arquitectes, aparelladors i assessors energètics
 • Dissenyem i fabriquem allò que el client desitja
 • Construcció verda, ecològica i sostenible. Compromís pel medi ambient

SERVEIS INTEGRALS

Podem fer-nos càrrec de tots els passos del procés (permisos, arquitectes, estudis geològics…)

A MIDA

Adaptem el projecte a cada detall que ens demana el client. oferim solucions totalment a mida.

QUALITAT

La qualitat dels nostres productes és l’únic que no negociem. Només construïm amb alta qualitat.

Redueix el consum i augmenta l'estalvi

Redueix en un 93% el consum energètic respecte una casa tradicional

Redueix un 85% les emissions de CO2

Estalvia fins a 1500 €/any

EL NOSTRE OBJECTIU

El lema que ens defineix és: “Del teu cap a les nostres mans”, perquè dissenyem i fabriquem allò que el client desitja, personalitzant cada element. Construïm projectes a mida, amb personalitat pròpia i oferint sempre el nostre millor assessorament. Cuidem tots els detalls dels nostres productes i els serveix que oferim, perquè la qualitat no depèn només del que és material, sinó del bon tracte humà i personal. Papik Cases Passives és construcció verda i sostenible, és estalvi energètic, és sostenibilitat i és compromís pel medi ambient. L’evolució ens porta a poder certificar cada una de les nostres vivendes amb coeficient energètic A, A+ i Passivhaus. A través de càmeres termogràfiques i d’altres mètodes, treballem amb cada vivenda en la més absoluta perfecció energèticament parlant.

LA NOSTRA HISTÒRIA

 • Inicis

  inicis papikJa amb divuit anys i compaginant la professió de fusteria amb la carrera de física Papik va començar a aprendre aquest ofici. Poc a poc va anar creixent l’experiència alhora que creixia també el negoci. Augment de personal i lloguer de nous tallers, passant per Rubí, La Floresta, Sant Cugat i finalment instal·lant-se a una àmplia nau industrial a Castellbell i el Vilar.

 • Experiència

  tallerL’any 1997 l’empresa compra un local i s’estableix de manera fixa al carrer sort nº34 per atendre als clients. Des d’aleshores atenem a tots aquells que volen conèixer-nos millor, informar-se dels nostres productes o veure i provar els materials amb els que treballem. Si vols concretar un projecte estarem encantats de rebre’t… D’aquesta manera, tots els coneixements com instal·ladors d’estructures de cobertes i teulats de fusta i l’ebenisteria ens van permetre evolucionar cap a la construcció integral de cases d’alta eficiència energètica que poc a poc es va anar consolidant fins aconseguir un producte propi que complia amb totes les nostres exigències: eficiència, elegància, rapidesa, fiabilitat i adaptabilitat.

 • Actualitat

  diseny casa passiva passivhausLa nostra exigència s’ha materialitzat i comptem amb tots els recursos necessaris per a fer-la realitat. Un personal molt qualificat, format i amb experiència en la construcció de Papik Cases Passives, un equip extern d’arquitectes, aparelladors i assessors energètics especialistes en el sector; un taller equipat amb la tecnologia necessària, una botiga per atendre a tots aquells que volen conèixer de primera mà els nostres serveis i la voluntat d’oferir el millor als nostres clients en cada moment. D’aquesta manera podem garantir un producte de qualitat i un tracte personalitzat per a cada client.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions