• octubre

    27

    2015
  • 1572
  • 0
Portem el Passivhaus a la fira de Mostres de Girona

Portem el Passivhaus a la fira de Mostres de Girona

Des de Dimarts 28 d’Octubre fins al diumenge 1 de Novembre es celebra la 54ª fira de mostres de Girona, una trobada que és el referent de l’activitat empresarial de la província gironina on en aquesta edició es trobaran prop de 400 empreses en més de 45.000 m2.

En aquesta edició, la fira estrena un espai dedicat a la construcció sostenible i és en aquest espai que Papik Cases Passives oferirà als visitants la oportunitat de conèixer que és el certificat Passivhaus o en que consisteix una casa passiva i Biopassiva.

En l’estand de Papik Cases Passives (360) el visitant podrà descobrir com són les cases del futur amb una mostra de casa Biopassiva certificada passivhaus, capaç d’aconseguir confort i sostenibilitat estalviant fins a un 70% d’energia.

Papik Cases Passives ha construït la segona casa certificada Passivhaus de Catalunya aconseguint uns resultats en els diferents càlculs i tests excel•lents, que s’han materialitzat en una casa capaç de mantenir un gran confort interior, amb el mínim consum. Es tracta de PassivPalau, una casa Passiva ubicada a Palau Solità i plegamans, en la que els clients han notat un estalvi energètic de més del 70% respecte a l’anterior habitatge de característiques similars i ubicat al mateix municipi.

Papik Cases Passives, com a membre de la Plataforma d’Edificació Passivhaus fa una tasca de divulgació dels beneficis que suposa aquest sistema constructiu que sumats al sistema constructiu sostenible de les cases Biopassives de Papik Cases Passives s’aconsegueixen cases sostenibles sense hipoteca energètica capaces d’absorbir més CO2 del que emet.

Veniu a visitar-nos a l’estand 360, a la secció destinada a construcció sostenible.

Podeu consultar la nostra ubicació exacta en aquest mapa:

plano fira mostras girona 54 papik
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies