Site icon Papik Cases Passives – Cases sostenibles, naturalment – Passivhaus

Passivhaus a Girona

passivhaus mediterraneo girona barcelona

[:ca]Disseny i tecnologia de la fusta Els acabats que vulguis, sempre amb la màxima qualitat. El nostre sistema constructiu és innovador, de tecnologia avançada, ecològic, versàtil i ràpid. Ens permet realitzar tot tipus de projectes. Llegir-ne més [:es] Diseño y tecnología de la madera Los acabados que desees, siempre con la máxima calidad. Nuestro sistema constructivo es innovador, de tecnología avanzada, ecológico, versátil y rápido, Nos permite realizar todo tipo de proyectos. Leer más

Un cop més ens comprometem amb la divulgació de l’estàndard Passivhaus i la plataforma Espanyola Passivhaus. En aquesta ocasió estarem a Girona per parlar sobre Passivpalau, una de les cases certificades Passivhaus amb millors resultats del país.

Girona explica amb un gran potencial per explotar la construcció eficient, ecològica i sostenible, el seu paisatge i respecte per l’entorn necessita d’una construcció d’habitatges capaç de permetre’ns gaudir de la natura sense perjudicar-la. I aquest és el nostre objectiu en construir cases passives: sostenibilitat, estalvi i confort.

Ara tens una oportunitat de conèixer l’estàndard Passivhaus a Girona amb aquesta xerrada organitzada pel Col·legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i enginyers d’edificació de Girona, el proper dimarts 13 d’Octubre a les 18h a la seva seu situada a Sta. Eugènia, 19, (17005 Girona).

Si no pots venir, et recomanem que estiguis atent a les nostres novetats, ja que en breu tornarem a Girona perquè pugueu veure i tocar el Passivhaus, seguiu-nos a les xarxes socials per estar assabentats: facebook.com/PapikCasasPasivas // twitter.com/PapikCH

Els detalls de la xerrada d’aquest dimarts:

El Col·legi d’aparelladors de Girona i la Plataforma PEP organitzen una jornada anomenada “NZEB-Passivhaus: Projectes actuals a Catalunya”, el dia 13 d’octubre del 2015, 18.00- 20.00 hores.

En aquesta Jornada es presentarà l’habitatge unifamiliar “Passiv Palau” pels diferents autors del projecte: propietaris, arquitectes, constructor, que explicaran les experiències amb una casa construïda sota criteris d’alta eficiència energètica, confort i bio-habitabilitat en el clima mediterrani.

És el quart esdeveniment d’un cicle de ponències preparatives per a la 7a Conferència Espanyola Passivhaus: durant els propers mesos, fins a la celebració de la Conferència al novembre 2015, estan previstos diversos esdeveniments en altres províncies de Catalunya.

Programa:

Pots decarregar el PDF Aquí

Exit mobile version