• octubre

  9

  2015
 • 4683
 • 0
Passivhaus a Girona

Passivhaus a Girona

Un cop més ens comprometem amb la divulgació de l’estàndard Passivhaus i la plataforma Espanyola Passivhaus. En aquesta ocasió estarem a Girona per parlar sobre Passivpalau, una de les cases certificades Passivhaus amb millors resultats del país.

Girona explica amb un gran potencial per explotar la construcció eficient, ecològica i sostenible, el seu paisatge i respecte per l’entorn necessita d’una construcció d’habitatges capaç de permetre’ns gaudir de la natura sense perjudicar-la. I aquest és el nostre objectiu en construir cases passives: sostenibilitat, estalvi i confort.

Ara tens una oportunitat de conèixer l’estàndard Passivhaus a Girona amb aquesta xerrada organitzada pel Col·legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i enginyers d’edificació de Girona, el proper dimarts 13 d’Octubre a les 18h a la seva seu situada a Sta. Eugènia, 19, (17005 Girona).

Si no pots venir, et recomanem que estiguis atent a les nostres novetats, ja que en breu tornarem a Girona perquè pugueu veure i tocar el Passivhaus, seguiu-nos a les xarxes socials per estar assabentats: facebook.com/PapikCasasPasivas // twitter.com/PapikCH

Els detalls de la xerrada d’aquest dimarts:

El Col·legi d’aparelladors de Girona i la Plataforma PEP organitzen una jornada anomenada “NZEB-Passivhaus: Projectes actuals a Catalunya”, el dia 13 d’octubre del 2015, 18.00- 20.00 hores.

En aquesta Jornada es presentarà l’habitatge unifamiliar “Passiv Palau” pels diferents autors del projecte: propietaris, arquitectes, constructor, que explicaran les experiències amb una casa construïda sota criteris d’alta eficiència energètica, confort i bio-habitabilitat en el clima mediterrani.

És el quart esdeveniment d’un cicle de ponències preparatives per a la 7a Conferència Espanyola Passivhaus: durant els propers mesos, fins a la celebració de la Conferència al novembre 2015, estan previstos diversos esdeveniments en altres províncies de Catalunya.

Programa:

 • 18.00h.- Presentació: Col.legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i enginyers d’edificació, Amadeu Escriu, arq. tècnic
 • 18.20h.- Presentació: Plataforma PEP: Projectes actuals Passivhaus
 • 18.30.- “Passiv Palau-Casa Passiva Mediterrània”                    Eva Jordan, Arquitecta.                    Jordi Bolao / Mónica Vela, Propietaris.                    Joan Vilanova, arquitecte tècnic.                    “El repte NZEB per al constructor”, Papik Fisas, constructor cases passives.
 • 19.40h.- preguntes- debat.
 • 20.00h.- Cloenda de l’esdeveniment

Pots decarregar el PDF Aquí

DEIXA UN COMENTARI

Your comment will be published within 24 hours.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies