• octubre

  9

  2015
 • 6798
 • 0
Passivhaus a Girona

Passivhaus a Girona

Un cop més ens comprometem amb la divulgació de l’estàndard Passivhaus i la plataforma Espanyola Passivhaus. En aquesta ocasió estarem a Girona per parlar sobre Passivpalau, una de les cases certificades Passivhaus amb millors resultats del país.

Girona explica amb un gran potencial per explotar la construcció eficient, ecològica i sostenible, el seu paisatge i respecte per l’entorn necessita d’una construcció d’habitatges capaç de permetre’ns gaudir de la natura sense perjudicar-la. I aquest és el nostre objectiu en construir cases passives: sostenibilitat, estalvi i confort.

Ara tens una oportunitat de conèixer l’estàndard Passivhaus a Girona amb aquesta xerrada organitzada pel Col·legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i enginyers d’edificació de Girona, el proper dimarts 13 d’Octubre a les 18h a la seva seu situada a Sta. Eugènia, 19, (17005 Girona).

Si no pots venir, et recomanem que estiguis atent a les nostres novetats, ja que en breu tornarem a Girona perquè pugueu veure i tocar el Passivhaus, seguiu-nos a les xarxes socials per estar assabentats: facebook.com/PapikCasasPasivas // twitter.com/PapikCH

Els detalls de la xerrada d’aquest dimarts:

El Col·legi d’aparelladors de Girona i la Plataforma PEP organitzen una jornada anomenada “NZEB-Passivhaus: Projectes actuals a Catalunya”, el dia 13 d’octubre del 2015, 18.00- 20.00 hores.

En aquesta Jornada es presentarà l’habitatge unifamiliar “Passiv Palau” pels diferents autors del projecte: propietaris, arquitectes, constructor, que explicaran les experiències amb una casa construïda sota criteris d’alta eficiència energètica, confort i bio-habitabilitat en el clima mediterrani.

És el quart esdeveniment d’un cicle de ponències preparatives per a la 7a Conferència Espanyola Passivhaus: durant els propers mesos, fins a la celebració de la Conferència al novembre 2015, estan previstos diversos esdeveniments en altres províncies de Catalunya.

Programa:

 • 18.00h.- Presentació: Col.legi Aparelladors, Arquitectes Tècnics i enginyers d’edificació, Amadeu Escriu, arq. tècnic
 • 18.20h.- Presentació: Plataforma PEP: Projectes actuals Passivhaus
 • 18.30.- “Passiv Palau-Casa Passiva Mediterrània”                    Eva Jordan, Arquitecta.                    Jordi Bolao / Mónica Vela, Propietaris.                    Joan Vilanova, arquitecte tècnic.                    “El repte NZEB per al constructor”, Papik Fisas, constructor cases passives.
 • 19.40h.- preguntes- debat.
 • 20.00h.- Cloenda de l’esdeveniment

Pots decarregar el PDF Aquí

DEIXA UN COMENTARI

Your comment will be published within 24 hours.

CALCULA EL COST

Vols saber que costaria la teva casa passiva?

CALCULAR
Darrers articles
Els més llegits
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies