Papik Cases Passives empresa especialitzada en construcció de cases passives passivhaus a catalunya

Papik Casas passives és una empresa de construcció de cases d’Alta Eficiència Energètica, amb un sistema constructiu propi d’avançada tecnologia.

Papik Cases Passives és una empresa de construcció fundada el 1994, amb seu a Sant Cugat del Vallès i un taller de fabricació pròpia a Castellbell i el Vilar (Manresa).

Som un equip de fusters i arquitectes catalans amb gran experiència al sector de la construcció i un esperit d’innovació constant.

Estem especialitzats en la construcció d’alta eficiència energètica. Treballem amb un sistema constructiu propi, basat en un sistema americà d’entramat lleuger que hem millorat nosaltres mateixos. És un sistema ràpid molt versàtil i és aplicable a la construcció de qualsevol tipus de casa unifamiliar, loft, ampliació o remunta.

Les nostres construccions són de gran resistència tèrmica i d’alta qualitat, estan fetes amb materials d’avançada tecnologia i tenen una excel·lent relació qualitat-preu.

confort interior a coste reducido
SOLUCIONS PERSONALITZADES

El lema que ens defineix és: Del teu cap a les nostres mans, perquè dissenyem i fabriquem allò que el client desitja, personalitzant cada element.

Construïm projectes a mida, amb personalitat pròpia i oferint sempre el nostre millor assessorament.

QUALITAT HUMANA

Cuidem tots els detalls dels nostres productes i els serveix que oferim, perquè la qualitat no depèn només del que és material, sinó del bon tracte humà i personal.

diseny casa passiva passivhaus
TECNOLOGIA I DISSENY

Estem al dia de les novetats i tendències actuals i futures del sector, amb nous productes, nous materials i amb capacitat per a desenvolupar des de propostes clàssiques fins a les més innovadores.

papik casas pasivas casas ecológicas passivhaus
VERD

Papik Cases Passives és construcció verda i sostenible, és estalvi energètic, és sostenibilitat i és compromis pel medi ambient.

Col·laboradors

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies