Aquesta és la nostra llista de projectes actius. Estan ordenats cronològicament, els primers que van fer la paga i senyal són a dalt i els darrers en incorporar-se són els últims. També els hem categoritzat en quatre grups segons l’estat del projecte:

  • Definint projecte: Aquesta categoria està il·lustrada amb la icona del document i és de color blau i compren tots els projectes que encara no tenen la llicència d’obres atorgada. Pot ser un projecte que acaba de començar com un projecte que ja té projecte executiu visat i presentat a l’ajuntament per a obtenir la llicència d’obres.
  • Llicència d’obres: Aquesta categoria està il·lustrada amb la icona del bolígraf i és de color lila. Comprèn tots aquells projectes que ja tenen la llicència municipal (ICIO)
  • Cimentació: Aquesta categoria està il·lustrada amb la icona de l’excavadora i és de color taronja. En aquesta categoria hi trobem els projectes que ja tenen la cimentació acabada i per tant ja ens permeten entrar a obra.
  • Obra: Aquesta categoria està il·lustrada amb la icona de la casa i és de color verd. Aquest són els projectes que els nostres treballadors ja han començat a aixecar la casa. Un cop entregada la casa, desapareixen d’aquesta llista.

K-Gorgs (Barberà del Vallès)

K-Bellindret (Mira-sol)

Vallvidrera (Santi)

K-Bòtnia (La Floresta)

K-Mogent (Llinars del Vallès)

K-Moreres (Vilanova i la Geltrú)

Corbera G

K-ValldOr (Valldoreix)

K-Iturbi (Bellaterra)

K-Merla (Valldoreix)

K-Lesfonts (Les Fonts)

K-Tona (Tona)

K-Bohemis (La Floresta)

K-Calonge (Calonge)

K-Roig (Sant Muç)

K-Pearson (La Floresta)

K-Cadena (Valldoreix)

K-LaMassa (Igualada)

K-corbera21 (Corbera de Llobregat)

K-Salk (Calafell)

K-Singuerlín (Sta. Coloma de Gramanet)

K-Delfondo (Premià de Dalt)

K-Delcaqui (La Floresta)

K-Montclús (Sant Esteve de Palautordera)

K-Piera (Piera)

K-TEN (Matadepera)

K-Caldes (Caldes de Montbui)

K-Llorà (Llorà)

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies