Pressupost aproximat

Utilitza el nostre formulari per conèixer el preu aproximat del teu projecte.

CALCULAR
Descarrega el nostre catàleg
Descarregar catàlegDescargar memòria de qualitats.

ESTALVIA I MILLORA EL COMFORT DE CASA

Una casa ben aïllada permet reduir el consum d’energia, estalviant diners i aportant confort tant a l’hivern com a l’estiu.

Les cases antigues poden presentar greus defectes d’aïllament i generar un consum energètic desmesurat, provocant una gran despesa econòmica constant i generant incomoditat als habitants de la casa.

La nostra experiència en el camp de l’eficiència energètica i l’ús de tecnologia puntera avalen la rigorositat i la fiabilitat dels nostres estudis de la llar ens permet detectar febleses, mancances i oportunitats de millorar el rendiment energètic en cada cas, fent de casa teva una llar més eficient i acollidora.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Aconsegueix el màxim confort amb el mínim consum energètic.

Evitar que l’escalfor o el fred escapi cap a l’exterior o la correcta col·locació dels punts de fred/calor és essencial per a mantenir la temperatura de confort amb el menor consum d’energia.

IMG_2290b-4
ESTALVI

Aconsegueix reduir el màxim la despesa energètica mantenint el confort de casa teva.

ESTUDI PERSONALITZAT

Utilitzem els nostres coneixements en eficiència energètica i la darrera tecnologia en aparells mesuradors per a fer un estudi adaptat a cada cas, tenint en compte l’entorn de la casa, l’estructura, l’estat de portes i finestres, detecció de fugues tèrmiques, la ubicació de calefactors i aires condicionats els sistemes de ventilació, i qualsevol característica peculiar que pugui influir en l’aïllament de casa teva.

Rehabilitació teulada rehabilitacion techo
PROJECTE A MIDA

Un cop realitzat l’estudi, des de Papik Cases Passives, us oferim un projecte que detalla diferents actuacions a realitzar per tal de millorar l’aïllament. Cada acció presenta una millora concreta i podràs escollir fer un aïllament integral o només alguna de les accions proposades.

PAPIK CASES PASSIVES T'OFEREIX:

La nostra experiència en construcció de cases biopassivas passivhaus ens permet rehabilitar edificis de forma integral per aconseguir millorar el confort interior sense despesa energètica afegit. El cost de la rehabilitació energètica, es pot amortitzar en un termini de 10 anys.

 • Reducció del consum energètic
 • Estalvi econòmic
 • Estudi personalitzat
 • Millorar el confort de casa

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Quines accions concretes suposa una rehabilitació energètica?

  Hi ha moltes accions possibles a realitzar en una rehabilitació amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica de l’habitatge, les més habituals són: El canvi de portes i finestres, millora de l’aïllament de parets i/o teulada, eliminar ponts tèrmics, tractar humitats i col·locar elements de calefacció/refrigeració, si són necessaris, de manera eficient.
  La rehabilitació energètica pot anar acompanyada d’una rehabilitació estructural o de disseny que s’adapti l’habitatge a les noves necessitats vitals i estètiques aconseguint un resultat a mida de client.

 • Pot certificar-se Passivhaus?

  Sí, una rehabilitació energètica pot permetre la certificació de l’habitatge com casa passiva passivhaus (EnerPHit). Per a això durant el plantejament inicial caldrà valorar les accions a realitzar i el cost que suposarà aconseguir la certificació passivhaus per a rehabilitacions.

 • Quin és el cost aproximat d'una rehabilitació?

  Cada projecte de rehabilitació és únic i respon a unes necessitats concretes, per aquesta raó se’ns fa molt difícil donar un preu orientatiu, com donem en la construcció de cases passives. Si vols començar a fer números, contacta amb nosaltres perquè puguem conèixer els detalls i avaluar els costos.

 • Quin estalvi energètic puc aconseguir?

  En el cas de les rehabilitacions, aquest càlcul s’ha de fer coneixent la situació inicial del projecte i les actuacions que es duran a terme, així es podrà calcular l’estalvi energètic orientatiu i el cost associat.

  Si vols més informació: contacta amb nosaltres

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies