INSCRIPCIONS TANCADES!

Ara mateix no tenim cap jornada de portes obertes planificada, aviat n’organitzarem una altra.

No et quedis sense venir a descobrir què és una casa passiva!

Ja estem pensant en fer la següent xerrada en uns mesos, si vols ser de les primeres persones en enterar-se, segueix-nos a les xarxes socials i pots apuntar-te al nostre butlletí:
* Camp obligatori
Estem obligats a demanar-te explícitament com vols rebre les nostres comunicacions.
Pots donar-te de baixa en qualsevol moment clicant el botó que es troba al peu de cada correu.
Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure’s, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Troba més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.

Pots seguir-nos a les diferents xarxes socials:

Coneix un dels nostres projectes de la mà del client:

Dissabte 19 de març a les 11h obrim les portes del nostre projecte de casa passiva certificada Passivhaus a Llinars del Vallès. Les places són limitades, per això us demanem que us inscriviu, en fer-ho us inclourem a una llista de correu destinada a coordinar i comunicar la informació essencial i les novetats de la visita, aquesta llista de correu l’eliminarem un cop finalitzada la xerrada i no s’utilitzarà per a altres finalitats comercials ni se cediran a tercers. Per a poder calcular de forma més acurada les inscripcions necessitem que ens facis saber quantes persones vindreu en total. L’adreça exacta la farem arribar per correu un cop feta la inscripció. En tractar-se d’una visita a una obra us demanem que us absteniu de venir amb menors d’edat, us demanarem signar un document d’exempció de responsabilitat i com que volem fer fotos per a fer una mica de màrqueting de l’esdeveniment també us demanarem que signeu una cessió de drets d’imatge per a les fotos i vídeos que farem.

Inscripció portes obertes Llinars del Vallès

* Camp obligatori

Per tal de gestionar la inscripció i la comunicació amb les persones inscrites, hem de comptar amb la teva autorització per a enviar-te correus electrònics. Un cop acabada la inauguració eliminarem el teu contacte, per tant no rebràs cap correu comercial ni cedirem les teves dades a tercers. Has de marcar la casella:

Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment si feu clic a l’enllaç situat al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure’s, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Troba més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies