ampliació casa valldoreix alta eficiència energètica
ampliació a valldoreix casa ecològica
inici ampliació i rehabilitació valldoreix
ampliació i rehabilitació a valldoreix

DESCRIPCIÓ

En aquest projecte finalitzat al setembre de 2012, es mostra com la construcció d’alta eficiència energètica es pot utilitzar en ampliacions de cases ja construïdes millorant l’eficiència de tota la casa.

El projecte consisteix en una rehabilitació i ampliació de 90m2 amb sistema de construcció d’alta eficiència energètica.

L’ampliació d’aquesta casa particular construïda l’any 1935 s’ha realitzat des de l’òptica de la sostenibilitat aportant un sistema constructiu propi, d’alta eficiència energètica del qual es beneficia tota la casa.

D’aquesta manera aconseguim que en guanyar metres d’habitatge es millori l’eficiència de tota la casa.

La coberta consta d’una barrera de vapor i un aïllament que evita fuites de temperatura en aquesta part tan sensible de l’estructura i està impermeabilitzada per evitar filtracions. A l’exterior s’ha instal•lat una façana ventilada, que millora l’aïllament tèrmic evitant la transmissió directa de temperatura entre l’exterior i l’interior. Les nostres construccions tenen un aïllament màxim, La transmissió tèrmica és d’U 0,16 W/m2K (segons la normativa de la CTE, la U màxima ha de ser de 0,53 W/m2K). El sistema constructiu transpirable permet també eliminar humitats habituals de la zona, d’aquesta manera s’aconsegueix fer desaparèixer possibles humitats anteriors a l’ampliació.

L’estructura està prefabricada en taller amb fusta provinent de boscos gestionats per la seva renovació aportant un valor afegit, ja que el procés de fabricació dels materials de construcció és molt més sostenible que els sistemes tradicionals i el seu muntatge a l’obra és molt més ràpid.

Els interiors i els exteriors són personalitzables. També ho és el nivell d’acabats de tot l’habitatge.

El nostre sistema constructiu basat en la fusta i en materials d’alta qualitat assegura una alta durabilitat, pel fet que no queda res directament en contacte amb l’exterior i tenen les mateixes condicions per a ser hipotecades que qualsevol altre habitatge.

El nostre sistema constructiu propi ens permet oferir les solucions més adequades per a cada projecte, adaptant-nos als nous avenços tecnològics, que ens ofereixen nous materials i millors qualitats.

Aquest projecte va participar en els premis Endesa 2012 de construcció sostenible, en la categoria de rehabilitació.

DADES

Tipus de projecte Ampliació habitatge particular
Població Valldoreix
Finalització Setembre 2012
Tamany 90m2

Calcula el cost del teu projecte

Posa’t en contacte amb nosaltres per a conèixer el cost del teu projecte

Contactar
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies