Vista frontal de K-Malats una casa passiva a Barcelona construida per Papik
vista desde el carrer de K-Malats una casa passiva a Barcelona construida per Papik
vista posterior de K-Malats una casa passiva a Barcelona construida per Papik Cases Passives
menjador de K-Malats una casa passiva a Barcelona construida per Papik

Calcula el cost del teu projecte

Descobreix el cost del teu projecte utilitzant el nostre generador de pressupostos.

Calcular

BREU DESCRIPCIÓ

Habitatge unifamiliar amb tres façanes aïllades ubicat al barri barceloní de Sant Andreu. Construït amb entramat lleuger de fusta i acabat exterior de SATE.

  • Estructura d’entramat lleuger
  • Aïllament natural de cel·lulosa insuflada
  • Calefacció i refrigeració amb aerotèrmia
  • Ventilació mecànica sense pèrdua de temperatura Zehnder

Magnituts

TipologiaUnifamiliar semiaïllada
Data de construccióTardor de 2019
Tipus de construccióEskimohaus
m² construïts200
Tipus d'obraObra nova

DESCRIPCIÓ TÈCNICA

Es tracta d’un edifici unifamiliar amb tres façanes que, defineix una volumetria edificable com a element final d’altres construccions existents entre mitgeres. La porció edificable del solar se situa amb enfront del carrer recuperant l’ocupació de l’antic habitatge unifamiliar. Tota la resta de parcel·la queda com a jardí no edificable seguint la qualificació de la Modificació del PGM.

L’edifici consta de planta baixa i dues plantes pis. A la planta baixa es disposa La cuina, menjador i zona d’estar, un bany i l’accés a l’edifici des del jardí.
El nucli de comunicació vertical, amb escala i un ascensor, se situa al centre de la mitgera cega i comuniquen la planta baixa i d’accés amb la planta primera i segona i el badalot d’accés al terrat.
Les obertures responen a les necessitats del programa, adoptant una tipologia d’obertures depenent de l’ús i l’orientació de la façana on s’ubiquen i respectant els criteris fixats pel planejament. Per altra banda, els acabats de façanes es preveuen amb SATE amb acabat mineral llis.
A l’exterior i davant de la façana Oest a tocar del mur delimitant amb el carrer es dibuixa piscina privada

El projecte respon a la voluntat de la propietat de construir un nou habitatge desenvolupat en planta baixa, planta primera, planta segona i terrat; i dotar-la de 3 dormitoris, sala-menjador cuina i les zones annexes, de serveis i pas necessaris.
L’edifici es distribuirà de la següent manera, situant a la planta baixa l’accés a l’habitatge amb rebedor, en aquesta planta d’accés hi ha la cuina, el menjador i la sala d’estar, un bany i l’accés vertical per l’escala i l’ascensor a les plantes superiors.
A la planta primera se situen dues habitacions, una amb bany incorporat i l’altre té el bany al distribuïdor. Cada una d’elles està orientada als dos extrems de la planta, façana Nord i Sud.
A planta segona i de la mateixa manera se situa una habitació a la façana Nord i un bany al distribuïdor deixant la part Sud de la planta destinada a sala polivalent i distribuïdor.
Al terrat situem badalot i coberta plana amb zona per estendre la roba. En aquesta planta se situaran tots els aparells de les instal·lacions necessàries. Aquest habitatge conté el programa practicable (sala, cambra higiènica i cuina) a planta primera, garantint l’accessibilitat amb la instal·lació d’un ascensor.

Al jardí i al costat del mur del carrer Baliarda situem una piscina per ús privatiu.
Les característiques de l’ascensor són les següents: Hidràulic, amb armari de maquinària situat a la planta coberta de l’edifici.
Cabina de 80*80 cmts. Amb portes automàtiques i manuals en replans. Velocitat 0,6 m/s.
L’ascensor no té per què ser practicable quan tots els espais que ho han de ser estan a planta inferior, és a dir: rebedor, sala, cuina-menjador i una cambra higiènica.

IMATGES

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies