Bloc de pisos d'alta eficiència energètica a Poblenou , Barcelona

Calcula el cost del teu projecte

Descobreix el cost del teu projecte utilitzant el nostre generador de pressupostos.

Calcular

BREU DESCRIPCIÓ

Aquest projecte és un dels edificis plurifamiliars més grans que hem fet fins ara. Es tracta d’un bloc de pisos amb un total de 6 habitatges amb un total de dues plantes. Ubicat al barri del Poblenou, al carrer Olivé, hem aixecat aquest edifici de dues plantes d’on en resulten 6 habitatges d’altíssima eficiència energètica.

  • Estructura d’entramat lleuger
  • Aïllament natural de cel·lulosa insuflada
  • Calefacció amb aerotèrmia

Magnituts

Tipologia Plurifamiliar entre mitgeres
Data de construcció estiu de 2021
Tipus de construcció Eskimohaus
m² útils construïts 567
Tipus d'obra Obra nova

Despesa energètica

Demanda de calefacció anual 19,82 kWh/(m²a)
Demanda de refrigeració anual 3,45 kWh/(m²a)
Demanda total d'energia primària 30,27 kWh/(m²a)

DETALLS

Hem aixecat aquest edifici de dues plantes i més de 500 m² al Poblenou, Barcelona. Aquest volum és una mostra de  la versatilitat del nostre sistema constructiu, capaç de construir habitatges unifamiliars aïllats i també habitatges en alçada, bloc de pisos plurifamiliars.

En aquesta ocasió són sis habitatges, quatre de dues habitacions i dos de tres habitacions, els dos dels habitatges ubicats als baixos compten amb un pati propi.

El nostre petit gra de sorra a la capital per afavorir un canvi cap a un model d’habitatges més sostenible, tant pels materials constructius com en el resultat i l’eficiència energètica.

IMATGES

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies