Façana casa passiva entre mitgeres Passivrooms a VIlanova i la geltrú construïda per Papik Cases Passives
Dormitori Passivrooms a VIlanova i la geltrú construïda per Papik Cases Passives
a Passivrooms a VIlanova i la geltrú construïda per Papik Cases Passives
a Passivrooms a VIlanova i la geltrú construïda per Papik Cases Passives

Calcula el cost del teu projecte

Descobreix el cost del teu projecte utilitzant el nostre generador de pressupostos.

Calcular

BREU DESCRIPCIÓ

Construcció entre mitgeres ubicada al cor de la vila de Vilanova i la Geltrú.
Aquest projecte s’aixeca on abans hi havia una antiga casa de poble semi derruïda, convertint-la en una casa d’altíssima eficiència energètica, construïda amb materials sostenibles fent ús de bioconstrucció i amb uns resultats d’alta qualitat i gran confort interior.

Aquests resultats els pots sentir en primera persona perquè el resultat és un allotjament turístic en què podeu passar una bona estança a Vilanova i la Geltrú: https://passiverooms.cat/

Passive Rooms Vilanova és una alternativa verda a l’hostalatge tradicional que proposa un nou, modern i trencador conceptes d’hostaleria. El complex, inaugurat el 2020, ha unit les idees de sostenibilitat i respecte pel medi ambient per oferir un projecte ecològic i que garanteixi el màxim confort.

Amb un desenvolupament tecnològic molt avançat i obtenint la màxima certificació energètica, les nostres habitacions han estat dissenyades atenent a tots els detalls i responent a les diferents peticions i requeriments de client.

  • Estructura d’entramat lleuger

  • Aïllament natural de cel·lulosa insuflada

  • Calefacció amb aerotèrmia

Magnituts

Tipologia Plurifamiliar entre mitgeres
Data de construcció estiu de 2019
Tipus de construcció Eskimohaus
m² útils construïts 240
Tipus d'obra Rehabilitació

TURISME SOSTENIBLE

Una nova manera de viatjar. Passive Rooms Vilanova és una alternativa verda a l’hostalatge tradicional que proposa un nou, modern i trencador concepte d’hostaleria. El complex, inaugurat el 2020, ha unit les idees de sostenibilitat i respecte pel medi ambient per oferir un projecte ecològic i que garanteixi el màxim confort.

Amb un desenvolupament tecnològic molt avançat i obtenint la màxima certificació energètica, les nostres habitacions han estat dissenyades atenent a tots els detalls i responent a les diferents peticions i requeriments de client.

Habitacions respectuoses amb l’entorn.
El nostre compromís amb el medi ambient se certifica mitjançant els nuls consums energètics de totes les nostres instal·lacions, apostant definitivament per una construcció d’alta eficiència energètica i per l’íntegre i estricte ús de materials sostenibles, biodegradables i ecològics.
Decidit a oferir solucions eficaces a l’emergència climàtica i als reptes del futur més immediat, Passive Rooms ha unit les idees de sostenibilitat i respecte pel medi ambient per oferir un projecte ecològic i de confort, adaptat a les necessitats del present i preparat per oferir un turisme que s’adapti a l’entorn local, considerant les necessitats ambientals globals.

IMATGES

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies