Animació persianes orientables apilables

Calcula el cost del teu projecte

Descobreix el cost del teu projecte utilitzant el nostre generador de pressupostos.

Calcular

Passivhaus certified

BREU DESCRIPCIÓ

El projecte de casa passiva a Barberà del Vallès es planteja com a edifici de consum gairebé nul, prenent com a referència els criteris de disseny i construcció de l’estàndard Passivhaus. D’aquesta manera, l’habitatge es caracteritza per la seva eficiència energètica gràcies a l’envolupant molt ben aïllat segons els requisits Passivhaus, de manera que els clients aconseguiran un baix consum i un gran confort a l’espai interior.

  • Estructura d’entramat lleuger
  • Aïllament natural de cel·lulosa insuflada
  • Calefacció amb aerotèrmia
  • Ventilació mecànica sense pèrdua de temperatura Zehnder

Magnituts

Tipologia unifamiliar aïllada
Data de construcció estiu de 2021
Tipus de construcció Passivhaus
m² útils construïts 132
Tipus d'obra Obra nova
logotip passivhaus papik cases passives

Aquesta casa Eskimohaus compleix amb la certificació Passivhaus

DETALLS

A causa de l’arranjament de la parcel·la, l’edifici es projecta de manera molt compacta de cara a ampliar el màxim l’espai del jardí. És per això que la planta baixa està composta per un espai diàfan de cuina, menjador i sala d’estar. En aquesta mateixa planta també hi trobem un lavabo i un estudi. A la segona planta, aquesta planta, hi descobrim un dormitori, suite i dues habitacions amb un bany.
El garatge situat al soterrani queda fora de l’envoltant tèrmic.
Seguint els criteris de l’arquitectura passiva, l’edifici es projecta amb grans obertures orientades a sud per obtenir guanys solars durant l’hivern i mitjançant les persianes apilables i una pèrgola es protegeixen de la calor a l’estiu. A més, la façana segueix un joc de textures que emmarquen les finestres balconeres de què disposa tota la casa. Es busca la utilització de materials de baix impacte ambiental (aïllament de fibra de fusta, estructura d’entramat lleuger de fusta…).
L’aïllament exterior i l’hermeticitat aconseguida als tancaments minimitza les pèrdues energètiques, protegint dels efectes del vent i evitant problemes de disconfort, floridura o condensacions durant tot l’any. L’estructura lleugera de fusta muntada al taller ajudarà a agilitzar el procés constructiu.

IMATGES

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies