Casa passiva biopassiva passivhaus catalunya feta per Papik Cases Passives
Casa passiva biopassiva passivhaus catalunya
Casa passiva biopassiva passivhaus catalunya
Casa pasiva biopasiva cataluña

BREU DESCRIPCIÓ

Ubicada al Moianes envoltada de roures, alzines i la tranquil·litat pròpia de la zona hem aixecat aquest habitatge de 138m2 amb tres habitacions dos banys, cuina, altell, safareig, una àmplia sala d’estar i un pàrquing de 46m2.

Hem adaptat un projecte tradicional transformant-lo en una casa que compleix els criteris de casa passiva, que encaixa amb els criteris passivhaus i construïda amb materials sostenibles com la fusta que permet obtenir com a resultat una casa biopassiva.

En l’àmbit del disseny, el que més crida l’atenció d’aquest projecte és la teulada a dues aigües i teula àrab. Una estètica tradicional per a un projecte modern adaptat a les innovacions del sector. La teula àrab i l’acabat amb SATE que una casa biopassiva com aquesta pot adaptar-se a qualsevol disseny arquitectònic.

Gran part de l’atractiu d’aquest projecte rau en l’adaptació del projecte preexistent sense criteris de casa passiva en el que ens vam basar per a convertir-lo a criteris Passivhaus. El client ja tenia un projecte arquitectònic tradicional i amb algunes petites modificacions vam aconseguir que complís els criteris de casa passiva. Tota la casa s’escalfa mitjançant una estufa de pèl·lets ubicada al rebedor, que és capaç d’aconseguir el confort interior a l’hivern. El resultat del test Blower door que vam fer en finalitzar l’obra va donar n50 0,48

MAGNITUDS

Metres Quadrats 138 (+46 de garatge)
Data de construcció Desembre 2016
Tipus de construcció Alta eficiència energètica - tipus casa passiva

IMATGES

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies