remunta ampliació casa sostenible ecológica
remonta remunta casa ampliación ahorro energético valldoreix
remonta remunta casa ampliación ahorro energético valldoreix

Calcula el cost del teu projecte

Posa’t en contacte amb nosaltres per a calcular el cost del teu projecte.

Contactar

DESCRIPCIÓ

Resum del projecte. Remunta d’una planta de 100m2 amb tres habitacions, un bany i un saló.

Construcció realitzada mitjançant un entramat lleuger que permet no sobrecarregar els fonaments. La ubicació de les finestres optimitza a utilització de la llum solar i el sistema constructiu d’alta eficiència energètica permet reduir el consum de tota la casa.

Un cop finalitzada la obra, vam poder escoltar la opinió dels clients sobre el resultat:

Quines eren les vostres necessitats i como las veu resoldre? La família creix i necessitàvem espai per a les habitacions dels nens, així que vam pujar un pis fent una remunta on vam ubicar les habitacions dels nens.
Per quina raó veu escollir Papik? L’arquitecte ens va parlar d’aquest tipus de construcció amb fusta amb uns acabats idèntics als tradicionals, amb una estructura molt més lleugera i beneficiosa per als fonaments de la nostra casa. Ens va parlar de les seves experiències viatjant pels estats units on va poder conèixer cases de fusta amb més de 100 anys d’antiguitat.

Ara que ja està acabat, que us sembla el resultat? El resultat visual és idèntic a les cases tradicionals, ningú sap si es tracta d’una estructura de fusta o d’obra i tèrmicament és boníssim, és molt bon aïllant. És pràctic, còmode, net, senzill i a més la construcció va ser ràpida! Aquest espai sempre es confortable amb poc consum d’energia, no cal posar massa la calefacció ni l’aire condicionat, i tota  la casa s’ha beneficiat, també s’ha reduït el consum energètic pel que fa a climatització. abans posàvem 22º i ara com a molt posem el termòstat a 20º . Un dels beneficis de la fusta és la capacitat de resoldre problemes d’humitats existents, heu notat alguna diferència en aquest sentit? Hem notat que s’ha perdut molta humitat en general a tota la casa.

DADES

Tipus de projecte Ampliació habitatge particular
Població Valldoreix
Finalització Setembre 2012
Tamany 100m2
Estructura Entramat lleuger: Alta eficiència energètica

IMATGES

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies