Pressupost aproximat

Utilitza el nostre formulari per conèixer el preu aproximat del teu projecte.

CALCULAR
Descarrega el nostre catàleg
Descarregar catàlegDescargar memòria de qualitats.
ampliación casa, ampliació
ampliació casa valldoreix sant cugat

Aconsegueix més espai per a casa teva.

Guanya molt més que espai: Fes créixer la teva casa de forma àgil i eficient
Si la teva casa actual necessita créixer, nosaltres ho fem possible. Estem especialitzats en ampliacions i remuntes. En poc temps podem duplicar els metres quadrats de casa teva tant a la seva planta (ampliació) com a l’alçada (remunta). Sempre amb alta qualitat i construcció d’alta eficiència energètica Papik Cases Passives:

  • Construcció lleugera ideal per a cases amb pocs fonaments
  • Elimina humitats existents
  • Eficiència energètica
  • Aïllament tèrmic
  • Millora el confort de tota la casa
  • Ampliar casa teva de forma senzilla

Oferim la millor opció per a guanyar metres adaptant-los a les teves necessitats, personalitzem els interiors i els exteriors així com nivell d’acabats de tota la lar.

remunta2
REMUNTES

Aixecar una nova planta beneficiant-se de les propietats del sistema constructiu Papik Cases Passives.

Oferim un sistema constructiu lleuger que permet fer remuntes de cases amb uns fonaments que no podrien suportar una nova planta de construcció convencional. Amb la utilització de materials lleugers i transpirables és possible aixecar una planta fins i tot amb fonaments de cases antigues i gràcies al nou sistema constructiu de transpiració permanent, solucionaràs els problemes d’humitats propis d’aquests tipus de construccions.

Duplica els metres quadrats de casa teva de forma ràpida, eficient i segura, inclús en cases amb uns fonaments antics i petits.

rehabilitació, valldoreix, ampliació casa, ampliación casa
AMPLIACIONS

Som especialistes en ampliacions i remuntes de cases ja construïdes.

Aprofita el terreny de casa teva per a ampliar una estança o construir un nou espai. El sistema constructiu Papik Cases Passives, és ràpid, ofereix un gran aïllament tèrmic i permet eliminar humitats de manera natural beneficiant tota la casa.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies