• maig

    20

    2015
  • 1488
  • 0
Aposta pel clima a Construmat 2015

Aposta pel clima a Construmat 2015

Aquest any estem presents a la fira de Construmat acompanyant a la Plataforma Edificació Espanyola (PEP), a l’estand de la PEP i en Col·laboració amb Energihaus, hem creat un repte en què podeu participar.

Avui dimarts 19 hem col·locat dues galledes de gel de 25x25x25cm a Construmat, un d’ells a plena vista dels visitants i l’altre s’ha recobert amb una estructura que hem realitzat des Papik Cases Passives de 5 cm aïllant de fusta i 15 cm de cel·lulosa. Divendres 22 (4 dies més tard) obrirem l’estructura per veure quin ha estat el resultat, es mesurarà la quantitat de gel que ha resistit aquests 4 dies. Es tracta que aposteu quin serà el resultat omplint les butlletes de participació. Aquell que s’acosti més serà premiat amb un curs online d’introducció al Passivhaus.

S’ha demostrat que els edificis construïts segons l’estàndard Passivhaus ajuda de manera significativa a aconseguir un alt confort tèrmic, tant a l’estiu com a l’hivern a l’interior dels edificis. A més, es redueixen els consums energètics de l’aire condicionat i calefacció. Aquest tipus d’edificis té un control solar a l’estiu molt rigorós i treballa amb una ventilació nocturna molt eficaç com a font de fred. L’estàndard Passivahus es pot aplicar tant en obra nova com en rehabilitació. Aquest projecte de “l’aposta de cub de gel en construmat” és una iniciativa de la plataforma d’edificació Passivhaus, Energihaus Arquitectes, Papik Cases Passives i compta amb la col·laboració de Ecospai, Apliter i edificapro.

Us animem apostar, creieu que la nostra petita casa passiva serà capaç de mantenir la temperatura interior de la calor exterior? ¿Quedés una mica de gel? Quedarà més o menys de la meitat del gel? Nosaltres hem fet els nostres càlculs, veurem si es compleixen o no. Us esperem el divendres 22 a les 12h a l’estand de la PEP!

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies