• febrer

    8

    2013
  • 11711
  • 0
Casa Passiva

Casa Passiva

Cases passives: estalvi, benestar i medi ambient

Les cases passives són cases dissenyades amb l’objectiu de consumir el mínim d’energia necessària per garantir el confort interior. No es tracta d’incloure sistemes de generació d’energia com plaques solars o generadors eòlics, es tracta d’evitar el consum energètic innecessari. Amb aquesta filosofia s’aconsegueix el major benefici per al medi ambient ja que el watt més ecològic és el watt que no es consumeix.

Per aconseguir-ho, l’estructura d’una casa passiva proporciona un bon aïllament que permet mantenir la temperatura interior dels canvis externs. Aquest aïllament permet que la calor (o el fred a l’estiu) no s’escapi cap a l’exterior i per tant no sigui necessari generar més calor, evitant el consum energètic del calefactor (sigui del tipus que sigui). Hi ha qui creu que el millor aïllament és aquell que tanca de forma hermètica i separa interior d’exterior, però la realitat és que en una casa cal renovar l’aire, per seguretat, confort i salubritat, en resum, un bon aïllament no consisteix simplement a tancar de forma hermètica la casa, ja que aquesta necessita renovar l’aire per garantir el confort i la salubritat de la llar. Hi ha diversos mètodes per aconseguir aquesta ventilació sense perdre temperatura però també es pot aconseguir la renovació de l’aire mitjançant la transpiració de la pròpia estructura que ofereix una renovació d’aire sense pèrdua de temperatura.

A Papik Cases passives hem creat un sistema constructiu capaç d’oferir aïllament i renovació d’aire sense pèrdua de calor. Estructures de fusta i aïllants transpirables permeten aquesta combinació perfecta per estalviar energia i aconseguir una llar confortable i saludable. Una casa que respira i aïlla, una casa que no consumeix, una casa que estalvia, una casa eficient i respectuosa amb l’entorn.

Les nostres cases passives ofereixen un nivell d’aïllament excel·lent en tots els sentits i es poden certificar amb l’estàndard Passivhaus que garanteix el menor consum energètic.

DEIXA UN COMENTARI

Your comment will be published within 24 hours.

CALCULA EL COST

Vols saber que costaria la teva casa passiva?

CALCULAR
Darrers articles
Els més llegits
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies