• novembre

    3

    2019
  • 4666
  • 0
Papik Cases Passives reconeguda per la seva excel·lència empresarial.

Papik Cases Passives reconeguda per la seva excel·lència empresarial.

L’empresa Santcugatenca Papik Cases Passives guardonada amb el premi premios a la Excelencia Empresarial.

L’empresa pionera en la construcció de cases passives certificades Passivhaus ha rebut el guardó a l’excel·lència empresarial en la categoria a la innovació en la construcció.

L’acte celebrat a la seu de Foment del treball aquest dimecres 30 d’Octubre al vespre, ha guardonat 21 empreses de diferents sectors, des de la seguretat informàtica a la construcció de cases. Totes les empreses  destaquen per la seva innovació constant i el compromís amb el creixement de la indústria. La distinció, liderada pel diari econòmic El Economista, ha comptat amb el suport de Foment del treball, l’ha conduït la presentadora de televisió Elsa Anka acompanyada de l’economista José María Gay de Liébana, que ha estat l’encarregat d’atorgar els guardons. També han participat de l’entrega de premis, Pablo Cano, Conseller delegat d’Editorial Ecoprensa, que ha fet el discurs inaugural i L’empresari Josep Sánchez Llibre, president de foment del treball ha fet el discurs de cloenda valorant les empreses premiades.

premi eleconomista papik cases passivas - Premios

Papik Fisas, gerent de Papik Cases Passives, ha volgut aprofitar el discurs d’agraïment per recordar que la situació d’emergència climàtica en què ens trobem necessita solucions pioneres i que trenquin amb els vells esquemes, com per exemple les cases capaces de generar més energia de la que consumeixen. Les cases del futur, que des de Papik Cases Passives, ja estem fent realitat.

Aquest reconeixement se suma a les recents notícies que corroboren que el sector de la construcció d’alta eficiència energètica està en creixement i que Papik Cases Passives n’és un referent, per exemple amb la recent inauguració de la primera casa certificada Passivhaus de Sant Cugat del Vallès en la que l’alcaldessa va mostrar el seu interès per aquest tipus de construccions.

CALCULA EL COST

Vols saber que costaria la teva casa passiva?

CALCULAR
Darrers articles
Els més llegits
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies