remonta remunta casa ampliación ahorro energético

Assessorament professional avançat, mobles a mida d’alta qualitat i sistemes complementaris d’eficiència energètica.

Tot al teu abast per posar-t’ho fàcil.

proyecto arquitectónico casa pasiva
ARQUITECTURA

Els nostres arquitectes s’encarreguen de dissenyar la casa al gust dels nostres clients i pensant en el terreny on es construirà. Ens adaptem a qualsevol necessitat i donem personalitat a cadascun dels nostres projectes.
Ens podem encarregar de desenvolupar tant el projecte bàsic com l’executiu.

estudi topogràfic per contruir casa passiva
TOPOGRAFIA

Les lleis actuals exigeixen el disseny d’un planell topogràfic.
Nosaltres ens encarreguem de realitzar-lo i el seu cost és, aproximadament, de 450€.

gestión de permisos construcción casa pasiva madera ecológica
GESTIÓ DE PERMISOS

El nostre departament de gestió es pot encarregar de dur a terme tots els tràmits necessaris per dur a terme la construcció: Contractació d’escomeses, permisos dels ajuntaments, legislacions especials a parcs naturals… La nostra intenció és simplificar el procés als nostres clients.

mobles a mida casa pasiva passivhaus catalunya
MOBLES A MIDA

El nostre equip de fusters està qualificat per les millors escoles de fusteria. No només ens podem encarregar de la construcció de la casa, sinó que també ens podem fer càrrec de la construcció de qualsevol tipus de moble a mida, dissenyat especialment per als nostres clients i els seus habitatges. El nostre catàleg de treball ens avala.

materials naturals ecologics construcció casa passiva certificada passivhaus catalunya papik cases passives
MATERIALS

La nostra memòria de qualitats ofereix unes especificacions tècniques, uns acabats i uns materials genèrics per a poder oferir la millor solució als projectes, però tot és personalitzable i podem implementar materials més naturals, ecològics, o singulars per al teu projecte.

calefacció passivhaus
SISTEMES DE CALEFACCIÓ

Els nostres habitatges ja vénen preparades per a col·locar emissors tèrmics de baix consum, però existeixen altres possibilitats, com les estufes o calderes de pèl·lets, calderes de gas, geotèrmia o instal·lacions generals com, per exemple, els terres radiants.

casa passiva autosuficient desconnectada
GENERADORS D'ENERGIA

Vols viure en una casa autosuficient, sense connexió a la xarxa elèctrica? Instal·la generadors d’energia i bateries domèstiques per a fer de casa teva una casa autosuficient.

recuperación aguas pluviales casa pasiva passivhaus catalunya
SISTEMES DE RECUPERACIÓ D’AIGÜES

Aquests sistemes permeten recollir l’aigua de la pluja a través dels baixants, que mitjançant un dipòsit i una bomba permeten el reg del jardí.

jardi casa passiva ecológica passivhaus a catalunya
JARDINERIA

El jardí és una estança més de la casa, podem ajudar-te a dissenyar-lo pensant a obtenir una relació optima amb la casa i finalment executar-lo perque en entrar a viure a la teva casa, no falti res de res.

piscina casa passiva ecològica passivhaus catalunya
PISCINA

Un dels complements habituals d’una casa és la piscina. En aquest aspecte existeixen un gran ventall de possibilitats, t’ajudarem a fer realitat aquella que encaixi amb les teves necessitats.

casa intel·ligent passivhaus
DOMÓTICA

L’internet de les coses o la casa intel·ligent ja és una realitat i en molts casos pot ajudar-nos en el dia a dia casa. Si vols que la teva casa estigui preparada per al futur, la proveirem de la tecnologia necessària

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies