remonta remunta casa ampliación ahorro energético

Assessorament professional avançat, mobles a mida d’alta qualitat i sistemes complementaris d’eficiència energètica.

Tot al teu abast per posar-t’ho fàcil.

proyecto arquitectónico casa pasiva
ARQUITECTURA

Els nostres arquitectes s’encarreguen de dissenyar la casa al gust dels nostres clients i pensant en el terreny on es construirà. Ens adaptem a qualsevol necessitat i donem personalitat a cadascun dels nostres projectes.
Ens podem encarregar de desenvolupar tant el projecte bàsic com l’executiu.

estudi topogràfic per contruir casa passiva
TOPOGRAFIA

Les lleis actuals exigeixen el disseny d’un planell topogràfic.
Nosaltres ens encarreguem de realitzar-lo i el seu cost és, aproximadament, de 450€.

gestión de permisos construcción casa pasiva madera ecológica
GESTIÓ DE PERMISOS

El nostre departament de gestió es pot encarregar de dur a terme tots els tràmits necessaris per dur a terme la construcció: Contractació d’escomeses, permisos dels ajuntaments, legislacions especials a parcs naturals… La nostra intenció és simplificar el procés als nostres clients.

mobles a mida casa pasiva passivhaus catalunya
MOBLES A MIDA

El nostre equip de fusters està qualificat per les millors escoles de fusteria. No només ens podem encarregar de la construcció de la casa, sinó que també ens podem fer càrrec de la construcció de qualsevol tipus de moble a mida, dissenyat especialment per als nostres clients i els seus habitatges. El nostre catàleg de treball ens avala.

calefacció passivhaus
SISTEMES DE CALEFACCIÓ

Els nostres habitatges ja vénen preparades per a col·locar emissors tèrmics de baix consum, però existeixen altres possibilitats, com les estufes o calderes de pèl·lets, calderes de gas, geotèrmia o instal·lacions generals com, per exemple, els terres radiants.

recuperación aguas pluviales casa pasiva passivhaus catalunya
SISTEMES DE RECUPERACIÓ D’AIGÜES

Aquests sistemes permeten recollir l’aigua de la pluja a través dels baixants, que mitjançant un dipòsit i una bomba permeten el reg del jardí.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies