• setembre

    10

    2015
  • 4394
  • 0
Vota als premis Green Building Solutions Awards 2015

Vota als premis Green Building Solutions Awards 2015

Ja es pot votar per a escollir el millor projecte de construcció d’alta eficiència energètica 2015. La plataforma construction21 organitzadora dels premis Green Building Solutions Awards 2015, ha obert el termini per a que tots aquells que vulgueu pugueu votar el que creieu que és el millor projecte de construcció sostenible d’aquest 2015. Us convidem a conèixer i votar el projecte que des de Papik Cases Passives hem presentat. Es tracta de la casa passiva certificada Passivhaus PassivPalau, construïda a Palau Solità i Plegamans, es tracta d’una Vivenda unifamiliar de 107m2 útils que durant el darrer any ha demostrat que tal i com preveien les dades teòriques i les probes de certificació, la casa te un comportament energètic excel·lent, aconseguint confort interior tant durant l’hivern com a plena onada de calor en la que es van arribar a temperatures exteriors de 40ºC a l’interior, sense cap equip de refrigeració, la temperatura no va superar els 25ºC y la sensació tèrmica molt inferior.

Aquest concurs internacional, organitzat per la xarxa Construction21 pretén donar notorietat a edificis exemplars i a solucions que contribueixin a la lluita contra el canvi climàtic.

Et demanem que ens votis ja que El nostre projecte és un exemple del nou paradigma de la construcció sostenible: Es tracta d’una edificació que en tot el procés de construcció ha absorbit més CO2 del que ha emès, ja que la fabricació de la fusta implica el creixement de l’arbre i durant aquest procés, s’absorbeix més CO2 del que posteriorment emetrem al processar la fusta i altres materials utilitzats.

No es perd massa forestal: tota la fusta utilitzada està certificada sota el segell FSC que garanteix que per cada arbre tallat se’n planta un de nou. No es tracta només d’una qüestió de consciència ambiental, es tracta d’una indústria, la de la fusta, que gestiona plantacions de boscos garantint la salubritat i el bon estat d’aquests boscos, evitant plagues, incendis i la desforestació.

PassivPalau no te hipoteca energètica: El watt que menys contamina es el Watt no consumit. Sota aquesta premissa, creiem que construir cases capaces d’aconseguir confort interior sense necessitat de consumir energia és garantia de sostenibilitat.

Si creus que anem pel camí correcte, fes-nos un favor: vota’ns: Green Building Solutions Awards 2015 passivpalauhttp://www.construction21.org/espana/case-studies/es/passivpalau.html

CALCULA EL COST

Vols saber que costaria la teva casa passiva?

CALCULAR
Darrers articles
Els més llegits
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies