• juny

    12

    2015
  • 3120
  • 0
Obertes les inscripcions al 3er Concurs Iberamericà Passivhaus

Obertes les inscripcions al 3er Concurs Iberamericà Passivhaus

Cada any augmenta l’interès del sector en l’estàndard Passivhaus i cada vegada són més els professionals especialitzats i les edificacions certificades sota l’exigent estàndard. Des de la Plataforma d’Edificació Passivhaus (PEP), coincidint amb la 7a Conferència Espanyola Passivhaus que tindrà lloc a Barcelona els dies 26 i 27 de Novembre, organitzen el 3r Concurs Iberoamericà Passivhaus. Es tracta de la tercera edició d’un concurs que té com a objectiu donar visibilitat a tots els projectes Passivhaus en l’àmbit iberoamericà.

Al concurs poden presentar-se projectes realitzats segons l’estàndard Passivhaus, d’obra nova o de rehabilitació, construïts o en fase de redacció, situats a Espanya o Iberoamèrica. Entre els projectes presentats es valorarà de forma especial aquells que presenten millores en l’àmbit de la sostenibilitat o la certificació ambiental. D’aquesta manera es pretén combinar l’estàndard Passivhaus amb sistemes de cases ecològiques, i aconseguir una fusió cap a la casa passiva ecològica.

D’entre tots els projectes presentats, el jurat triarà un guanyador, que a part del reconeixement, podrà exposar el seu projecte durant 15 minuts a la 7a Conferència Espanyola Passivhaus.

L’anterior any 2013, el segon concurs iberoamericà Passivhaus, el premi va ser per “Multiplica’t per deu”, un bloc d’habitatges de l’estudi arquitectura clim i Construccions Urrutia, presentat per Adelina Uriarte. Aquest any ens presentem amb Passivpalau, un habitatge unifamiliar que s’ha convertit, pels seus resultats obtinguts, en un referent en el sector de l’alta eficiència energètica i el Passivhaus, esperem que la nostra presència serveixi per donar a conèixer l’edificació d’alta eficiència energètica , l’edificació sostenible, les cases passives i les cases ecològiques.

El termini per inscriure al concurs finalitza el 26 de juny i té un cost de 30 euros, per participar en el concurs, els interessats han d’enviar un correu electrònic a electrònic a l’adreça [email protected] amb l’assumpte: INSCRIPCIÓ.

DEIXA UN COMENTARI

Your comment will be published within 24 hours.

CALCULA EL COST

Vols saber que costaria la teva casa passiva?

CALCULAR
Darrers articles
Els més llegits
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies