• abril

    17

    2013
  • 1390
  • 0
PHPP arriba a la seva versió 8

PHPP arriba a la seva versió 8

A continuació traduïm l’anunci de presentació de la nova eina de càlcul d’eficiència energètica PHPP 8, Pots consultar la nota de premsa original en anglès aquí .


L’última versió de l’eina de planificació PHPP es presentarà a la 17a Conferència Internacional Passive House sota el lema: “Ajust de les energies renovables i adequats per a tots els climes”

La versió en Alemany del nou programari de planificació de casa passiva estarà disponible a la Conferència Internacional Passive House a Frankfurt, Alemanya. La versió 8 de PHPP no només ofereix mètodes de càlcul addicionals i la introducció de dades més fàcils, sinó que també proporciona una llista de components certificats Passive House i incorpora rendiments d’electricitat de sistemes fotovoltaics. Els primers exemplars (alemanys) de la nova Passive House Planning Package (PHPP) podran comprar a l’estand de l’Institut Passive House el 19 i el 20 d’abril de 2013. La versió en anglès de la PHPP 8 estarà disponible a partir de l’estiu del 2013.

El programari desenvolupat pel Institut Passive House (PHI), amb el manual detallat, ha estat durant molt de temps un lloc fiable per al disseny d’edificis energèticament eficients. La PHPP també ha estat acceptada com una eina de verificació dins del programa d’ajudes estatals d’Alemanya per a edificis energèticament eficients. “En aquesta nova versió s’ha abordat la situació actual, el que constitueix un pas important cap endavant”, diu Jan Steiger, membre de l’equip científic del PHI. El PHPP 8 és ara “adaptat a les energies renovables i adequat per a tots els climes”.

Estudis comparatius amb simulacions dinàmiques de construcció han demostrat que els algoritmes PHPP no només serveixen per a Europa Central, sinó també ofereix resultats fiables per a climes càlids i tropicals. Per tant, el paquet de planificació pot ser aplicat com una eina de planificació i verificació per a edificis passius a tot el món. A més afegeix la possibilitat d’afegir valors addicionals que permeten definir estratègies de refrigeració passiva.

En referència a la Directiva Europea d’Edificis (EPBD), la combinació de l’estàndard de casa passiva i les energies renovables també ha estat tingut en compte. A més de la generació d’aigua calenta per energia solar, ja coberts per les versions anteriors, el PHPP 8 permet el càlcul de preses d’energia dels sistemes fotovoltaics, bombes de calor i sondes geotèrmiques. També s’ha integrat a la nova versió un procediment per a l’estimació de l’oferta de calefacció solar. El PHPP 8 inclou un full de càlcul per a components certificats per a cases passives (que es pot actualitzar de forma regular a causa de la creixent aparició de nous components).

DesignPH : visualització 3D en l’estiu de 2013

tal de facilitar encara més l’entrada de dades, s’ha renovat la interfície i s’han ampliat un seguit d’elements de control. Aquest estiu, s’integrarà en el PHPP la nova eina 3D “designPH” per permetre l’entrada i la visualització gràfica. Aquest plug-in permetrà l’entrada de dades d’una manera visual i el modelatge del disseny. Durant la Conferència Passive House, els visitants podran provar aquesta nova funció en l’exposició que acompanya la Conferència.

Tots els càlculs de l’eina estan basats en Excel sent visibles, oferint un contingut comprensible. Amb el PHPP 8, arquitectes, dissenyadors i consultors energètics de tot el món seran capaços d’optimitzar els seus dissenys i components basats en xifres clares.

Conferència Passive House 2013:

  • Conferència i Exhibició Comercial: Dilluns, 19 d’abril i dissabte 20 abril
  • Tallers i seminaris a partir del dimecres 17 abril
  • Excursions: diumenge, 21 abril

Lloc: Centre de Congressos, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt, Alemanya
Més informació i inscripcions: www.passivehouse-conference.org

DEIXA UN COMENTARI

Your comment will be published within 24 hours.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies