• juny

  14

  2013
 • 1449
 • 0
Premis Passive House 2014

Premis Passive House 2014

Inscripcions per al premi internacional de cases passives.

A continuació traduïm els criteris de selecció dels premis de cases passives Passive House 2014. Podeu consultar el document original en: http://www.passiv.de/archpreis/criteria . php .Premis Passive House 2014

Satisfer les necessitats d’energia sostenible futures requereix una revolució energètica.

Categories:

 • Edificis individuals: Cases individuals i plurifamiliars, edificis no residencials
 • Barris i regions senceres : Sigui en construcció o acabats


Requisits d’inscripció:

Edificis individuals

Les inscripcions en la categoria d'”Edificis individuals” han de ser cases passives certificades o edificis EnerPHit, d’acord amb els criteris internacionals de l’Institut Passive House. La certificació ha de realitzar l’Institut Passivhaus o un dels seus agents certificadors i s’ha de certificar i registrar a la base de dades d’International Passive House abans del 30 de setembre de 2013. Tots els edificis han de demostrar l’ús d’energies renovables pròpies o properes per cobrir la demanda d’energia restant.

Barris, regions i ciutats

Les inscripcions en la categoria “Regions i barris” poden trobar-se en fase de planificació, en procés de construcció o totalment acabat. Qualsevol projecte més gran que un sol edifici pot participar en aquesta categoria: un conjunt d’edificis, un carrer, un barri, una ciutat sencera o una àrea més gran. Estan convidats a aquesta categoria tots els agents del mercat, des dels constructors fins ajuntaments, incloent-hi club, associacions o governs regionals. Els projectes han de mostrar un enfocament global, es valora l’eficiència energètica i també la utilització d’energies renovables pròpies o de proximitat. Almenys un edifici ha de ser certificat d’acord amb els criteris internacionals del Passive House Institute per cases passives o edificis EnerPHit. En la inscripció s’ha de presentar la certificació elaborada pel mateix Passive House Institute o un dels seus agents certificadors acreditats. A més, els edificis certificats (com a mínim) han d’estar registrats a la base de dades d’International Passive House.

Nota: Els Edificis presentats a la categoria d'”edificis individuals” poden ser també part d’un projecte presentat a la categoria “Barris, regions i ciutats”. Els edificis construïts com “projectes pilot” certificats per l’Institut Passive House com Casa EnerPHit o Casa passiva, també es valoraran com edificis certificats per a la categoria “Barris, regions i ciutats”.

Criteris de selecció

Durant la selecció, el jurat donarà especial consideració als projectes que demostrin un o més dels següents aspectes:

 • Elevats nivells de relació entre els costos de construcció i l’eficiència, respecte a la construcció tradicional de la mateixa zona.
 • Destacat disseny arquitectònic
 • Conceptes d’energies renovables intel·ligents
 • Conceptes remodelació intel·ligent
 • La superació de condicions difícils, és a dir: Climes difícils, obstacles reguladors / financers, etc …
 • Ús dels sistemes de finançament i/o reglamentació eficaços
 • L’ús de campanyes de sensibilització amb èxit

Premis

Per a cadascuna de les dues categories principals, Edificis i Regions / barris, se seleccionarà un guanyador, així com una sèrie de Reconeixements Especials. La dotació econòmica del premi dependrà del nombre de Reconeixements Especials seleccionats i el finançament aconseguit per al premi per l’Institut Passivhaus a través dels patrocinadors.

No dubti en posar-se en contacte amb la International Passive House Association (IPHA) al correu: [email protected] si té alguna pregunta sobre el procés de selecció. TERMINI DE PRESENTACIÓ: 30 de setembre 2013

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies