• juny

    20

    2013
  • 2439
  • 0
Un hotel Passivhaus

Un hotel Passivhaus

Certificat Passivhaus (Passive House) per a un Hotel d’Itàlia (Lago di Garda)

“Bonapace” és un Hotel ubicat a Torbole a tocar del Llag Garda (lago di Garda) propietat d’una empresa familiar.

A banda de la bellesa pròpia de la zona, els hostes d’aquest hotel podran gaudir de l’experiència de viure en habitacions amb una eficiència enerèticaextrema que compleix amb els estàndards Passivhaus (Passive House). La construcció de l’hotel s’ha fet amb fusta amb un projecte arquitectònic de Fabio Ferrario de Armalab. Des de Papik Casses Passives ens alegrem comprovar que la construcció amb fusta va més enllà dels edificis particulars i es presenta com una opció molt versàtil per a construir edificis amb una alta eficiència energètica i respectuosos amb el medi ambient.

bonapaceecohotel

Per aconseguir aquest resultats, l’hotel s’ha construït amb fusta, un material molt aïllant, combinat amb altres materials aïllants tant a l’interior com a l’exterior. Totes les 20 habitacions tenen balcó amb finestres de triple vidre i un sistema de ventilació silenciós amb el que es pot escalfar o refredar l’ambient. L’hotel compta també d’un de calefacció solar pròpi ubicat a l sostre de l’edifici. D’aquesta manera han aconseguit un valor U de 0,11 W/m²K (de coberta 0,08 W/m²K) i el certificat de casa passiva passivhaus (Passive House) que van rebre el passat mes de maig.

A més de ser una construcció passiva, el compromís amb el medi ambient va més enllà, els subministrament elèctric prové d’energies renovables i ofereix una experiència sostenible als seus clients amb esmorzars ecològics variats per a tots els gustos i necessitats.

Si esteu planificant unes vacances pel nord d’Itàlia aprofiteu per passar per aquest ecohotel ubicat a la riba del llac de Garda, on a banda d’uns paisatges que us ajudaran a desconnectar, podreu gaudir de tot tipus d’activitats ja sigui en bici, a peu o l’aigua. L’Ecohotel Bonapace es troba situat a 200 metres del llac.

Aquest és el primer Hotel que compleix l’estàndar de casa passiva Passivhaus (Passive Houses) que atorga L’Institut Passive House a Itàlia, però ja n’existeixen altres similars a Alemanya y a Austria.

DEIXA UN COMENTARI

Your comment will be published within 24 hours.

© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies