Pressupost aproximat

Utilitza el nostre formulari per conèixer el preu aproximat del teu projecte.

CALCULAR
Descarrega el nostre catàleg
Descarregar catàlegDescargar memòria de qualitats.
casa biopasiva pasiva ecológica eficiente sostenible passiva
casa pasiva passivhaus biopasiva eficienta sostenible ecológica ahorro energético passivapalau

A Papik Cases Passives estem especialitzats en les construccions d’alta eficiència energètica i de gran resistència tèrmica.

Hem desenvolupat un innovador sistema constructiu que millora el sistema americà d’entramat lleuger. És un sistema ràpid i la seva versatilitat permet que es pugui aplicar a la construcció de qualsevol tipus de llar unifamiliar, loft, ampliació o remunta, sempre complint amb tota la normativa vigent.

Cases d’Alta Eficiència Energètica, materials d’alta tecnologia i una excel·lent relació qualitat-preu.

Cases passives: eficients i a mida

Explica’ns quin és el teu projecte i el durem a terme. També pots deixar-te assessorar pel nostre equip d’experts professionals. El lema que ens defineix és “del teu cap a les nostres mans” perquè dissenyem i fabriquem el que el client desitja personalitzant cada element.

Per a nosaltres cada projecte és únic i mereix la màxima cura en els detalls i els acabats. Amb Papik Cases Passives tindràs la casa que somies i a més serà eficient, sostenible, de gran confort i saludable.

La teva casa certificada passivhaus pas a pas

Descobreix quins són els passos a seguir a l’hora de construir la teva casa. Des de l’elecció del terreny fins a l’entrega de claus, cal fer moltes coses perquè finalment la teva casa sigui una realitat.

Consulta la nostra guia per descobrir totes les fases que són necessàries per a construir una casa certificada Passivhaus amb Papik Cases Passives: Pas a pas: Com construïm la teva casa, des de la idea fins al resultat final.

Màxima personalització.

Els interiors i els exteriors són personalitzables. També ho és el nivell d’acabats de tot l’habitatge.

confort interior a coste reducido
Eficiència energètica

Construïm cada casa per a que generi una demanda mínima d’energia. L’aïllament tèrmic és clau per aconseguir un confort climàtic i evitar la pèrdua de temperatura. Les nostres construccions tenen un aïllament màxim. La transmissió tèrmica és de U 0,16 W/m2K (segons la normativa de la CTE, la U màxima ha de ser de 0,53 W/m2K).

aislamiento acústico casa pasiva biopasiva passivhaus
Aïllament acústic

Gràcies a la qualitat dels tancaments, portes i finestres, s’aconsegueix també un aïllament acústic superior al d’un habitatge normal.

casa pasiva ahorro energético y máximo confort certificada passivhaus catalunya
Hipotecable

Les nostres construccions tenen les mateixes condicions per ser hipotecades que qualsevol altra llar.

passivpalau passivhaus casa pasiva biopasivaeficiente vivenda catalunya
Durabilitat

El nostre sistema constructiu basat en la fusta i en materials d’alta qualitat asseguren una alta durabilitat, pel fet que no queda res directament en contacte amb l’exterior.

passivpalau passivhaus casa pasiva biopasivaeficiente vivenda catalunya
Excel·lent relació qualitat-preu

El preu aproximat de les nostres construccions és de 1.300€/m2 i 1.400 €/m2 per a cases certificades Passivhaus.
Aquest preu no inclou el cost del terreny, els permisos i impostos, així com els costos de la llosa. El preu inclou tots els acabats de l’habitatge (bany, cuina, plaques solars). Consulta la memòria de qualitats per conèixer els detalls dels acabats.

gif animado construcción de casa passiva passivhaus en cataluña
Rapidesa

El temps de construcció és de 4 mesos. Aproximadament, 60 dies per a la prefabricació en taller i 60 dies més per a la construcció sobre el terreny.

Passivhaus: Un estàndar que permet estalviar fins un 80% en energia. El major confort sense consum energètic. Una casa que estalvia i ofereix un confort immillorable . Coneix l'estàndard més exigent en l'eficiència energètica en el sector de la construcció.
Sostenibilitat

El nostre principal material és la fusta. La fusta és un material reciclable, biodegradable, ecològic, no tòxic i tecnològicament avançat. Aquest material ens apassiona. A Papik Cases Passives només treballem amb proveïdors de fusta que tinguin el certificat de Forestació Sostenible, és a dir, que planten un arbre per cadascun dels que talen.

GARANTIA:

La construcció compleix la normativa fixada pel Codi Tècnic d’Edificació (CTE) i, per tant, la garantia que oferim inclou:

 • 10 anys de garantia per a les estructures.
 • 3 anys de garantia per a les instal·lacions i resta de materials.
 • 1 any de servei postvenda pels acabats.

DUBTES HABITUALS

 • Quant em costarà?

  El preu aproximat de les nostres construccions és de 1.300 euros/m2 i 1.400 €/m2 per a cases certificades passivhaus.
  Són preus orientatius, per conèixer amb més detalls com seria el cost del teu projecte posa’t en contacte amb nosaltres perquè valorem el teu projecte concret.

 • Quines despeses afegides he de tenir en compte?

  En construir una casa cal tenir en compte molts costos que pots ser necessaris (o potser no, dependrà de cada projecte) però sabem que els nostres clients agraeixen que se’ls informi de possibles despeses associades al projecte, més enllà de la construcció.

  En resum, podríem dir que cal tenir present els següents costos, si és que són necessaris per al projecte.

  • Impostos i taxes municipals
  • Cost de compra del terreny
  • Moviment de terres (terrenys amb pendent)
  • Murs i portes exteriors
  • Arquitecte i aparellador
  • Estudi geològic i Fonamentació
 • Quines diferències hi ha al certificar la casa?

  La decisió de construir una casa certificada passivhaus, s’ha de prendre durant el plantejament del projecte, ja que el projecte arquitectònic variarà una mica en haver d’incloure la ventilació mecànica. Les portes i finestres certificades passivhaus tenen un comportament tèrmic superior al d’una casa passiva estàndard. Depenent del projecte, l’estructura pot variar, augmentant el gruix uns centímetres.

 • Comprar o contruïr una casa?

  Els avantatges de construir una casa davant de comprar una casa existent són:

  • Aconsegueix una casa que encaixi amb les teves necessitats i s’adapti als teus gustos
  • Evita defectes estructurals (humitats o mala orientació)
  • Construeix aplicant els nous coneixements i avenços tecnològics. Trieu l’orientació i el disseny adequat a la parcel·la i utilitza materials eficients, sostenibles i duradors
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies