Pressupost aproximat

Utilitza el nostre formulari per conèixer el preu aproximat del teu projecte.

CALCULAR
Descarrega el nostre catàleg
Descarregar catàlegDescargar memòria de qualitats.
construir casa passivhaus catalunya

Som una empresa pionera en la construcció de cases de molt alta eficiència energètica a Catalunya. La nostra dilatada experiència ens ha permès desenvolupar un sistema propi anomenat Eskimohaus, aquest sistema d’alta qualitat i molt alta eficiència energètica, permet aconseguir la certificació Passivhaus amb molta facilitat.

Per aquest motiu, si el que cerques és construir una casa certificable sota l’estàndard més exigent del mercat, Tenim un equip tècnic especialitzat, amb l’experiència i els coneixements adequats per fer realitat un projecte d’aquestes característiques.

La construcció de cases passives certificades Passivhaus permet un estalvi energètic de fins al 70% sobre una construcció tradicional. L’exigència de l’institut Passivhaus i la voluntat d’estar sempre al dia l’ha portat a crear tres certificats diferents, mirant al futur de les construccions de cases d’alta eficiència energètica.

 1. Passivhaus Clàssic: garanteix la màxima eficiència energètica i un gran confort durant tot l’ant i adaptat a cada clima.
 2. Passivhaus Plus: Certifica que la casa és capaç de generar tota l’energia que necessita.
 3. Passivhaus Prèmium: En aquestes cases es produeix més energia de la que es consumeix.
casa certificada passivhaus casa passivia biopassiva papik cases passives catalunya

Obtenir el certificat Passivhaus és una garantia per al client, ja que l’empresa certificadora, farà un control del projecte des de l’inici, fent càlculs i proposant canvis en el disseny arquitectònic per tal que aquest assoleixi uns valors de consum energètic i confort dins dels paràmetres certificables. Durant el procés de l’obra, el certificador serà l’encarregat de verificar que tots els processos i materials són els estipulats i certificables. Finalment, durant la realització del projecte i abans de l’entrega, l’empresa que atorga el certificat Passivhaus, farà uns tests per comprovar que la construcció s’ha fet amb alta qualitat i cuidant cada detall. Un d’aquests tests és l’anomenat Bloweer door, que consisteix a generar un canvi de pressió entre l’interior de la casa i l’exterior per tal de comprovar quant aire és capaç d’entrar durant el temps que dura la prova. Aquest test ha de donar un valor inferior a 0.6 h-1

Papik cases passives hem estat introduint la certificació Passivhaus a Catalunya des de fa més de 10 anys, orientant i assessorant clients per aconseguir la millor qualitat de les seves llars. Aquest tracte humà directe i personalitzat, és un dels nostres trets característics, t’ajudarem a fer realitat les teves idees. Explica’ns quin és el teu projecte i el durem a terme. Assessorat pel nostre equip d’experts professionals. El lema que ens defineix és “del teu cap a les nostres mans” perquè dissenyem i fabriquem el que el client desitja personalitzant cada element.

Per a nosaltres cada projecte és únic i mereix la màxima cura en els detalls i els acabats. Amb Papik Cases Passives tindràs la casa que somies i a més serà eficient, sostenible, de gran confort i saludable.

Hem desenvolupat un innovador sistema constructiu que millora el sistema americà d’entramat lleuger. És un sistema ràpid i la seva versatilitat permet que es pugui aplicar a la construcció de qualsevol classe de llar unifamiliar, loft, ampliació o remunta, sempre complint amb tota la normativa vigent.

Cases passives d’alta eficiència energètica certificades Passivhaus, materials d’alta tecnologia i una excel·lent relació qualitat-preu.

Els cinc principis de les cases passivhaus

Una casa certificada Passivhaus es basa en cinc principis:

 1. Aïllament tèrmic
 2. Tancaments d’alta qualitat i eficiència
 3. Absència de ponts tèrmics
 4. Estanquitat a l’aire
 5. Ventilació mecànica amb recuperació de calor

La teva casa certificada passivhaus pas a pas

Descobreix quins són els passos a seguir a l’hora de construir la teva casa. Des de l’elecció del terreny fins a l’entrega de claus, cal fer moltes coses perquè finalment la teva casa sigui una realitat.

Consulta la nostra guia per descobrir totes les fases que són necessàries per a construir una casa certificada Passivhaus amb Papik Cases Passives: Pas a pas: Com construïm la teva casa, des de la idea fins al resultat final.

Descarrega la memòria de qualitats

Descobreix totes les característiques tècniques, els materials i els detalls de les nostres cases certificades Passivhaus descarregant la memòria de qualitats on s’especifica la composició de l’estructura i els acabats inclosos en els preus orientatius així com propostes d’acabats opcionals. Passivhaus

constructor certificat passivhaus a catalunya
Certificació Passivhaus

Som especialistes en certificació Passivhaus. Constructors Passivhaus certificats i pioners a Catalunya. Aquesta formació i experiència ens permet orientar, aconsellar i encaminar el teu projecte passivhaus de la millor manera possible.

passivhaus a catalunya casa passiva certificada papik cases passives
Màxima personalització.

Els interiors i els exteriors són personalitzables. També ho és el nivell d’acabats de tot l’habitatge.

confort interior a coste reducido
Eficiència energètica

Construïm cada casa per a que generi una demanda mínima d’energia. L’aïllament tèrmic és clau per aconseguir un confort climàtic i evitar la pèrdua de temperatura. Les nostres construccions tenen un aïllament màxim. La transmissió tèrmica és de U 0,16 W/m2K (segons la normativa de la CTE, la U màxima ha de ser de 0,49 W/m2K).

aislamiento acústico casa pasiva biopasiva passivhaus
Aïllament acústic

Gràcies a la qualitat dels tancaments, portes i finestres, s’aconsegueix també un aïllament acústic superior al d’un habitatge normal.

certificador passivhaus cataluna papik cases passives
Hipotecable

Les nostres construccions tenen les mateixes condicions per ser hipotecades que qualsevol altra llar. Els bancs veuen en aquestes cases passives certificades Passivhaus un gran valor i garantia  i per aquesta raó acostumen a oferir interessos més reduïts.

passivpalau passivhaus casa pasiva biopasivaeficiente vivenda catalunya
Durabilitat

El nostre sistema constructiu basat en la fusta i en materials d’alta qualitat asseguren una alta durabilitat, pel fet que no queda res directament en contacte amb l’exterior.

passivpalau passivhaus casa pasiva biopasivaeficiente vivenda catalunya
Excel·lent relació qualitat-preu

El preu aproximat de les nostres construccions certificades Passivhaus és de 1.300 €/m2 construït.
Aquest preu no inclou el cost del terreny, els permisos i impostos, així com els costos de la llosa. Si vols fer un càlcul aproximat, utilitza el nostre calculador de pressupostos. El preu inclou tots els acabats de l’habitatge (bany, cuina, plaques solars). Consulta la memòria de qualitats per conèixer els detalls dels acabats.

gif animado construcción de casa passiva passivhaus en cataluña
Rapidesa

El temps de construcció és de 4 mesos d’obra. Si vols saber el temps aproximat des que comencem a definir el projecte arquitectònic fins a l’entrega de les claus, pots consultar la guia: Pas a passa com construïm la teva casa.

Passivhaus: Un estàndar que permet estalviar fins un 80% en energia. El major confort sense consum energètic. Una casa que estalvia i ofereix un confort immillorable . Coneix l'estàndard més exigent en l'eficiència energètica en el sector de la construcció.
Sostenibilitat

El nostre principal material és la fusta, un material reciclable, biodegradable, ecològic, no tòxic i tecnològicament avançat. A Papik Cases Passives només treballem amb proveïdors de fusta que tinguin el certificat de Forestació Sostenible, és a dir, que planten un arbre per cadascun dels que talen.

GARANTIA:

La construcció compleix la normativa fixada pel Codi Tècnic d’Edificació (CTE) i, per tant, la garantia que oferim inclou:

 • 10 anys de garantia per a les estructures.
 • 3 anys de garantia per a les instal·lacions i resta de materials.
 • 1 any de servei postvenda pels acabats.

DUBTES HABITUALS

 • Quant em costarà?

  El preu aproximat de les nostres cases certificades Passivhaus és de 1.200 € el m2 construït.
  Són preus orientatius, per conèixer amb més detalls com seria el cost del teu projecte pots fer un càlcul al nostre calculador de pressupostos amb el que a banda de mostrar-te el cost per metre quadrat construït si ho desitges, podràs posar-te en contacte amb nosaltres i t’enviarem una aproximació de costos necessaris a banda del preu per metre quadrat construït.

 • Quines despeses afegides he de tenir en compte?

  En construir una casa cal tenir en compte molts costos que seran necessaris, sabem que els nostres clients agraeixen que se’ls informi de possibles despeses associades al projecte, més enllà de la construcció.

  En resum, podríem dir que cal tenir present els següents costos, si és que són necessaris per al projecte.

  Impostos i taxes municipals
  Cost de compra del terreny
  Moviment de terres (terrenys amb pendent)
  Murs i portes exteriors
  Arquitecte i aparellador
  Estudi geològic i Fonamentació

  Si vols conèixer aquestes despeses, pots omplir i enviar-nos les dades del teu projecte amb el calculador de pressupostos i rebràs un mail amb una aproximació d’aquestes despeses

 • Quines diferències hi ha al certificar la casa?

  La decisió de construir una casa certificada Passivhaus, s’ha de prendre durant el plantejament del projecte, ja que el projecte arquitectònic variarà una mica en haver d’incloure la ventilació mecànica i respectar càlculs de consum i generació energètica.

  Entre una casa certificable i una Eskimohaus (casa d’alta eficiència energètica no certificable Passivhaus) a grans trets, les diferencies serien:

  En les cases amb certificat Passivhaus, els tancaments (portes exteriors i finestres) són fabricats amb el certificat Passivhaus i tenen un comportament tèrmic superior al d’una casa d’alta eficiència.

  • El gruix de l’estructura d’una casa certificada Passivhaus té un coeficient tèrmic superior. Aconseguit amb un extradossat interior amb aïllament insuflat.
  • El preu de la casa certificada Passivhaus inclou la instal·lació de la màquina de ventilació mecànica.
  • Un certificador extern al client i a l’empresa constructora supervisa el projectes des del disseny, proposant canvis si s’escau, perquè el projecte compleixi amb els càlculs teòrics del certificat. Aquest mateix certificador serà l’encarregat de fer els tests pràctics un cop la casa estigui finalitzada, comprovant que l’obra s’ha elaborat amb la cura i qualitat necessària perquè allò que es va calcular en el projecte es compleix  a la realitat.

  Aquestes són les principals diferències, però cada projecte és singular, pots consultar les diferències tècniques entre una casa Passivhaus i una Eskimohaus descarregant les seves respectives memòries de qualitats: Eskimohaus | Passivhaus

 • Comprar o contruïr una casa?

  Els avantatges de construir una casa davant de comprar una casa existent són:

  • Aconsegueix una casa que encaixi amb les teves necessitats i s’adapti als teus gustos
  • Evita defectes estructurals (humitats o mala orientació)
  • Construeix aplicant els nous coneixements i avenços tecnològics.
  • Trieu l’orientació i el disseny adequat a la parcel·la i utilitza materials eficients, sostenibles i duradors
  • Construeix una casa adaptada a les necessitats actuals i futures.

COMENÇAR

0$

Moltes gràcies, aviat ens posarem en contacte amb tu.

Construcció Casa

Especifica quants metres quadrats construits vols i amb quin tipus d'estructura/acabats.

Metres quadrats construïts d'habitatges sense comptar pàrquing ni soterranis.
Incloent estructura, garatges i arquitecte.

Cal que seleccionis una opció

Plantes

Indica si vols una casa d'una sola planta o més d'una planta.


Cost fonamentació
suma fonamentació i escomeses

Cal que seleccionis una opció

CALCULA EL COST DE LA TEVA CASA

Descobreix el cost aproximat pas a pas. Aquest pressupost ofereix una visió general de tot el projecte, més enllà del cost de construir la casa passiva, al final podrem calcular de forma aproximada els costos afegits necessaris (cimentació, impostos i projecte arquitectònic) que caldrà tenir en compte sempre i són aliens a la constructora.

Cal que seleccionis una opció

EstructuraPassivhaus: Escull aquesta estructura si el que vols és construir una casa certificada sota l'estàndard Passivhaus.

El preu d'aquesta estructura inclou:

 • Estructura més aïllant, amb un extradossat interior.
 • Tancaments certificats Passivhaus
 • Instal·lació del sistema de ventilació amb recuperació de calor
 • Certificació

Consulta la memòria de qualitats Passivhaus

Per a saber més sobre l'estàndard de construcció Passivhaus i la certificació consulta la nostra web sobre construcció de cases Passivhaus

Eskimohaus: Escull aquesta opció si el que vols és viure en una casa d'alta eficiència energètica.

Construeix una casa d'alta eficiència energètica, tipus Passiva, sense les exigències de la certificació Passivhaus.

Consulta la memòria de qualitats Eskimohaus

Per a saber més sobre l'estàndard de construcció Passivhaus i la certificació consulta la nostra web sobre construcció de cases EskimohausSubtotal suma de cost estructura+Arquitecte

Cal que seleccionis una opció

Impostos
Suma IVA i llicència

Cal que seleccionis una opció

Subtotal


Subtotal


Total casa amb gartges


Subtotal

Cal que seleccionis una opció

Garatge

Vols que la teva casa tingui un garatge, ja sigui en planta o soterrat.

Cal que seleccionis una opció

Garatge soterrat o en planta

Si vols comptar amb un pàrquing soterrat o bé amb un pàrquing en planta. Indica'n els metres quadrats.

Metres quadrats de pàrquing soterrat. Mínim 15 metres quadrats

Metres quadrats de pàrquing en planta. Mínim 15 metres quadrats.


Cost garatge soterrat


Cost garatge en plantaSubtotal cost garatges

Cal que seleccionis una opció

Localitat

On està ubicat el terreny? (El nostre radi d'actuació es limita a Catalunya)

Cal que seleccionis una opció

Arquitecte (Honoraris equip tècnic)

Necessites Arquitecte? Honoraris d'equip tècnic: Arquitectes (Avantprojecte, projecte bàsic, projecte executiu i direcció d'obra) i aparellador (Control de qualitat i salut, direcció d'obra, pla de seguretat)


Cal que seleccionis una opció

Parcel·la

Indica'ns si ja disposes d'un terreny en propietat

Cal que seleccionis una opció

Projecte arquitectònic

Vols que calculem el cost del projecte arquitectònic??


Necessites Arquitecte? Honoraris d'equip tècnic: Arquitectes (Avantprojecte, projecte bàsic, projecte executiu i direcció d'obra) i aparellador (Control de qualitat i salut, direcció d'obra, pla de seguretat)


Cal que seleccionis una opció

Text final

Pressupost | Ref: [ref]

Informació


Nom: [item-75_value] | Localitat: [item-73_value] | Telèfon: [item-74_value] | Correu electrònic: [item-59_value] | Detalls del projecte: [item-60_value]


Pressupost


A continuació tens un pressupost orientatiu del cost per a construir la teva casa en base a les característiques que ens has aportat. Tal com ens has demanat en enviar aquest correu, aviat ens posarem en contacte amb tu per resoldre dubtes i si s'escau, programar una visita.

DescripcióQuantitatInformacióPreu
Cost Construcció Casa [item-62_value]
Metres quadrats [item-61_value]  
Tipus d'estructura i preu. [item-62_value]  [item-62_price]/m2
Garatge en planta (m2) [item-146_value]  [item-207_price]
Garatge soterrat (m2) [item-145_value]   [item-206_price]
Habitacions [item-67_value]  
Banys[item-68_value]  
Total: [item-204_price]


Aquest és el cost per construir una casa amb nosaltres, cabada per entrar-hi a viure, només et faltarà posar-hi mobles, electrodomèstics i làmpares. Si vols saber exactament quines qualitats de materials i acabats proposem per aquests preus aorientatius, pots consultar-ho a la nostra memòria de qualitats:

Per construir una casa amb nosaltres cal tenir en compte que hi ha altres despeses indirectes.

En resum, aquestes despeses necessàries es poden resumir en: Projecte arquitectònic, fonamentació i impostos.

Des de Papik Cases Passives podem fer una gestió integral de totes les fases del projecte, tant si les gestionem nosaltres aquestes fases com si no, creiem que heu de ser conscients del cost que tenen, per aquest motiu us les presentem a continuació, basades en les característiques que ens heu concretat.
Si teniu dutes, truqueu-nos al 935906074 estarem encantats d'ajudar-vos a aclarir-los.

terr
Honoraris projecte arquitectònic (En cas que hagis indicat que ja tens arquitecte propi, el valor serà 0€)
Metres quadrats [item-61_value]  
Tipus estructura[item-62_value]  
Total honoraris projecte arquitectònic: [item-76_price]
Fonamentació
Plantes[item-66_value]  
Metres quadrats [item-61_value]  
Banys[item-66_value]  
Fonamentació  [item-69_price]
Escomeses (previsió per a clavagueram, aigua i llum)  [item-148_price]
Total fonamentació i escomeses: [item-211_price]
Impostos
IVA 10%  [item-97_price]
Llicència d'obres4% Xifra aproximada, a cada municipi és diferent[item-98_price]
Total impostos: [item-203_price]

Si vols veure alguns dels nostres darrers projectes, et recomano que visitis la nostra secció de projectes realitzats on podràs veure entre altres projectes:

Et recomano que ens segueixis als diferents perfils de les xarxes socials:


Per últim, aquí tens alguns vídeos dels darrers projectes realitzats:

https://www.youtube.com/watch?v=lAkpucQ3Uk8&

https://www.youtube.com/watch?v=xspGbcL9p7Q

Pressupost | Ref: [ref]

Informació


Nom: [item-75_value] | Localitat: [item-73_value] | Telèfon: [item-74_value] | Correu electrònic: [item-59_value] | Detalls del projecte: [item-60_value]


Pressupost


A continuació tens un pressupost orientatiu del cost per a construir la teva casa en base a les característiques que ens has aportat. Tal com ens has demanat en enviar aquest correu, aviat ens posarem en contacte amb tu per resoldre dubtes i si s'escau, programar una visita.

DescripcióQuantitatInformacióPreu
Cost Construcció Casa [item-62_value]
Metres quadrats [item-61_value]  
Tipus d'estructura i preu. [item-62_value]  [item-62_price]/m2
Garatge en planta (m2) [item-146_value]  [item-207_price]
Garatge soterrat (m2) [item-145_value]   [item-206_price]
Habitacions [item-67_value]  
Banys[item-68_value]  
Total: [item-204_price]


Aquest és el cost per construir una casa amb nosaltres, cabada per entrar-hi a viure, només et faltarà posar-hi mobles, electrodomèstics i làmpares. Si vols saber exactament quines qualitats de materials i acabats proposem per aquests preus aorientatius, pots consultar-ho a la nostra memòria de qualitats:

Per construir una casa amb nosaltres cal tenir en compte que hi ha altres despeses indirectes.

En resum, aquestes despeses necessàries es poden resumir en: Projecte arquitectònic, fonamentació i impostos.

Des de Papik Cases Passives podem fer una gestió integral de totes les fases del projecte, tant si les gestionem nosaltres aquestes fases com si no, creiem que heu de ser conscients del cost que tenen, per aquest motiu us les presentem a continuació, basades en les característiques que ens heu concretat.
Si teniu dutes, truqueu-nos al 935906074 estarem encantats d'ajudar-vos a aclarir-los.

terr
Honoraris projecte arquitectònic (En cas que hagis indicat que ja tens arquitecte propi, el valor serà 0€)
Metres quadrats [item-61_value]  
Tipus estructura[item-62_value]  
Total honoraris projecte arquitectònic: [item-76_price]
Fonamentació
Plantes[item-66_value]  
Metres quadrats [item-61_value]  
Banys[item-66_value]  
Fonamentació  [item-69_price]
Escomeses (previsió per a clavagueram, aigua i llum)  [item-148_price]
Total fonamentació i escomeses: [item-211_price]
Impostos
IVA 10%  [item-97_price]
Llicència d'obres4% Xifra aproximada, a cada municipi és diferent[item-98_price]
Total impostos: [item-203_price]

Si vols veure alguns dels nostres darrers projectes, et recomano que visitis la nostra secció de projectes realitzats on podràs veure entre altres projectes:

Et recomano que ens segueixis als diferents perfils de les xarxes socials:


Per últim, aquí tens alguns vídeos dels darrers projectes realitzats:

https://www.youtube.com/watch?v=lAkpucQ3Uk8&

https://www.youtube.com/watch?v=xspGbcL9p7Q

Cal que seleccionis una opció

Cost final:

A continuació tens un pressupost orientatiu del cost per a construir la teva casa d'acord amb les característiques que ens has aportat. Tal com ens has demanat en enviar aquest correu, aviat ens posarem en contacte amb tu per resoldre dubtes i si s'escau, programar una visita.

Cost Construcció Casa [item-352_title][item-353_title]
Metres quadrats[item-61_value] 
Garatge en planta (m2)[item-146_value][item-146_price]
Garatge soterrat (m2)[item-145_value][item-145_price]
Habitacions[item-67_value] 
Banys[item-68_value] 
 Total:[item-341_price]

 


Aquest és el cost per construir una casa amb nosaltres, acabada per entrar-hi a viure, només et faltarà posar-hi mobles, electrodomèstics i llums. Si vols saber exactament quines qualitats de materials i acabats proposem per aquests preus orientatius, pots consultar-ho a la nostra memòria de qualitats:

Per construir una casa amb nosaltres cal tenir en compte que hi ha altres despeses indirectes.

En resum, aquestes despeses necessàries es poden resumir en: Projecte arquitectònic, fonamentació i impostos. Aquestes són les despeses essencials, a banda, cal tenir en compte que cada projecte pot comptar amb les seves singularitats difícils de contemplar en un pressupost orientatiu com podria ser el cost del terreny, despeses hipotecàries, despeses notarials...

Des de Papik Cases Passives podem fer una gestió integral de totes les fases del projecte, tant si les gestionem nosaltres aquestes fases com si no, creiem que heu de ser conscients del cost que tenen, per aquest motiu us les presentem a continuació, basades en les característiques que ens heu concretat.
Si teniu dutes, truqueu-nos al 935906074 estarem encantats d'ajudar-vos a aclarir-los.

Honoraris projecte arquitectònic (En cas que hagis indicat que ja tens arquitecte propi, el valor serà 0€)
Metres quadrats[item-61_value] 
Tipus estructura[item-62_value] 
 Total:[item-76_price]
Fonamentació
Plantes[item-66_value] 
Metres quadrats[item-61_value] 
Banys[item-66_value] 
Fonamentació [item-69_price]
Escomeses [item-148_price]
 Total:[item-211_price]
Impostos
IVA10%[item-97_price]
Llicència d'obres (Xifra aproximada, a cada municipi és diferent)4% [item-98_price]
 Total:[item-203_price]

Si vols veure alguns dels nostres darrers projectes, et recomano que visitis la nostra secció de projectes realitzats on podràs veure entre altres projectes:

 

Et recomano que ens segueixis als diferents perfils de les xarxes socials:

 

Per últim, aquí tens alguns vídeos dels darrers projectes realitzats:

https://www.youtube.com/watch?v=lAkpucQ3Uk8&

https://www.youtube.com/watch?v=xspGbcL9p7Q

 


Si vols concertar una visita per a resoldre dubtes, concrertar i elaborar un pressupost tancat omple aquest formulari: 

Resum

Descripció Informació Quantitat Preu
Descompte:
Total :
© Copyright 2015 Papik Cases Passives Creat per Aprop Produccions // Avís Legal // Política de privacitat// Política de Cookies